2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بردييم دكتر ميگه بايد صبر كنيم بهش دوا نداد بايد ببينيم چه علائمي داره 

یعنی چی که دوا نداد.باید آزمایش یده که مشخص بشه کروناس یا نه.صبر کنید و خدایی نکرده تو این تایم ریش درگیر بشه چی میکنید؟ببرید یه دکتر دیگه

بعضی دکترا هم انگار عمدا میخوان این اوضاع وخیم تر بشه ها

یعنی چی که دوا نداد.باید آزمایش یده که مشخص بشه کروناس یا نه.صبر کنید و خدایی نکرده تو این تایم ریش ...

عزیزم میشه بگی دقیقا کدوم دارو میتونه جلوی درگیری ریه را بگیره؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
رمدسیور.مصرف مایعات فراوون.سرم های تقویت کننده که نذارن بدن ضعیف بشه و بیماری پیشروی کنه

رمدیسیور جلوی درگیری ریه را نمیگیره 

وقتی ریه درگیر بشه با رمدیسیور درمان میکنن 

تقویتی هام خیلیاش باعث شعله ور شدن کرونا میشه 

در اصل کرونا درمان خاصی نداره و همون مسکن داروی اولیشه پزشک ایشون کار درستی کرده داروی اضافی تجویز نکرده 

ان شاءالله که بچه ریش درگیر نمیشه ولی دراصل هیچ راهی هم برای جلوگیری ازش نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
رمدیسیور جلوی درگیری ریه را نمیگیره  وقتی ریه درگیر بشه با رمدیسیور درمان میکنن  تقویتی ...

ولی من به چشم دیدم کسی که با کوچیکترین علامت رفت دکتر و تحت درمان بود و اصلا بستری نشد و کسی که اصرار به موندن تو خونه و مصرف داروهای گیاهی داشت و فوت شد.خود من اگه علائمی از کرونا رو ببینم حتما سریع میرم دکتر