2777
2789
عنوان

سکته مغزی

225 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها نمیدونم درجریان سکته پدرم‌هستید یا نه ولی من کلا زیاد فعال نیستم فک‌نمیکنم‌ کسی من رو بشناسه ولی خداروشکر بابام بهوش اومد بعد یک ماه و دو هفته الان هوشیاریش اومده رو ۱۰ چشم باز میکنه هر کاری میگیم انجام میده ولی حرف نمیتونه بزنه و سمت چپش هم‌لمسه ولی یه تکون های کوچیکی میخوره و مشکل اصلیش اینه که نمیتونه خودش نفس بکشه بیاریمش خونه کسی تجربه مشابه داشته نمیدونید بعد چند وقت حرف میزنن ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا چن سالشه .دوما سکته چندمشه.

عارضه سکته مغزی گاهی انقدر شدیده که تا اخر عمر انسان رو فلج می کنه اما گاهی با فیزیوتراپی بعد از مدتی سلامتی بیشتر ارگانها برمی گرده البته همه نه

زندگی انقدر ساده است که گاهی برای فهمیدن ان دچار مشکلات بزرگ می شویم
اولا چن سالشه .دوما سکته چندمشه. عارضه سکته مغزی گاهی انقدر شدیده که تا اخر عمر انسان رو فلج می کنه ...

۵۲ سالشه اولین بار بود ینی ممکنه تا اخرش نتونه حرف بزنه ؟

من دکتر نیستم اما چن تا فامیل سکته کردن وکمی تجربه دارم .

الحمدالله پدرتان جوان است .توصیه های پزشکا رو عمل کنید ویه فیزیو تراپ وباز پرور خوب اگه خصوصی ودر خانه باشه بهتر عمل می کنه به احتمال زیاد پدرتان بعد از یه سال هم می تونه راه بره هم حرف بزنه هم بیشتر کارای خودش رو انجام بده اما بعضی از اعضای بدنش تا اخر عمر نمی تونه کارش رو خوب انجام بده از این به بعد باید خیلی مواظب خوراکش وداروهاش وتمریناتش باشید 

زندگی انقدر ساده است که گاهی برای فهمیدن ان دچار مشکلات بزرگ می شویم
من دکتر نیستم اما چن تا فامیل سکته کردن وکمی تجربه دارم . الحمدالله پدرتان جوان است .توصیه های پزشک ...

امیدوارم ایشالا فقط نفس خوب بشه سریع اینارو شرو میکنیم 

کلی ممنونم از جوابت 😍