2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 23 پست
راجب ورزش که بگم تو خونه ورزش میکردم حالم عالی میشد ولی الان حوصله تنهایی ورزش کردن یا تنهایی پیاده ...

ببین گلم خیلی مواظب باش افسردگی چیز بدیه اگه نتونی خودتو ازش رها کنی و کارت به دکتر و دارو بخوره بنظرم همش درگیر میشی و ممکنه دوباره همیشه سرو کلش پیدا بشه مامانت کجاست خونشون نزدیک نیس؟کسیو نداری بری اونجا خودتو مشغول کنی یا اونجا ورزش کنی و رقص و اینا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم خیلی مواظب باش افسردگی چیز بدیه اگه نتونی خودتو ازش رها کنی و کارت به دکتر و دارو بخوره بنظ ...

مامانم کلا ادم بی محبتیه از بچگیم هم همین طور بوده و همیشه قرص افسردگی میخورده الانم سرشو با بچه های داداشم گرم کرده انگار نه انگار دختر هم داره 

مامانم کلا ادم بی محبتیه از بچگیم هم همین طور بوده و همیشه قرص افسردگی میخورده الانم سرشو با بچه های ...

ببین عزیزم با خودت اینجوری فک کن در مورد مادرت ممکنه چون قرص میخوره اینطوریه و دستت خودش نیست تو هم برو پیش بچه های داداشت میتونن خوب نیست با اونا؟ عزیزم خواهر نداری ؟

ببین عزیزم با خودت اینجوری فک کن در مورد مادرت ممکنه چون قرص میخوره اینطوریه و دستت خودش نیست تو هم ...

دوست داشتم بچه دار بشم دورم شلوغ بشه ولی میترسم این حالم شدت بگیره 

مرسی باهام هم دردی میکنی

دوست داشتم بچه دار بشم دورم شلوغ بشه ولی میترسم این حالم شدت بگیره  مرسی باهام هم دردی میکنی

فدات گلم همیشه میتونی روی من حساب کنی من خودم به مدت به این درد دچار بودم و بعد فک میکردم همش همسری داره بهم خیانت می‌کنه و حالم بدتر میشد

من سه سال خونه خودمم منم همش فکر میکنم پنهان کاری میکنه کسی میخواد بگیرتش تو مشتش ولی اصلا این طور ...

دقیقا مثل من شدی ولی فک نمیکنم بچه حالتو بدتر کنه شاید بیاد تو زندگیت این مشکلات برطرف بشه بازم برای احتیاط از دکتر بپرس