2777
2789
عنوان

دوقلویی

120 بازدید | 10 پست

من سنو ان تیم خوب بود عددش .اما آزمایش غربالگریم ریسک متوسط زده بود اما دکترم برام آزمایش غربالگری دوممو ننوشت گفت نیازی نیس چون متوسطه ...کسی بوده این مشکلو داشته باشه خیلی غصه میخورم کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا.... 😥😥😥برای هرکی ک پرسیدم این آزمایشو نوشتن  منطورم غربالگری دومه  اما برای من ننوشت 

زندگیم بچه هام ❤❤❤

از زنداداش من ک اصلا همون اولی رو هم نگرفت گفت دوتان درست نشون نمیده فقط سونو هارو جای معتبر برو

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از زنداداش من ک اصلا همون اولی رو هم نگرفت گفت دوتان درست نشون نمیده فقط سونو هارو جای معتبر برو

من سنو آنومالی و ان تی خوب بودن اما آزمایشم ریسک متوسط زده ...بنظرت از ازدواج فامیلیه 🤔🤔🤔

زندگیم بچه هام ❤❤❤

منظورت انومالیه؟ انومالی رو همه میرن ربطی نداره من ان تیم عالی بود انومالی هم رفتم،کی گفته لازم نیست،،ان تی اندام های بیرونی چک میشه ولی انومالی تمام اندام های داخلی حتی تعداد انگشتای دست وپاش چک میشه،خیلیم مهمه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
منظورت انومالیه؟ انومالی رو همه میرن ربطی نداره من ان تیم عالی بود انومالی هم رفتم،کی گفته لازم نیست ...

آنومالی ک رفتم ...‌آزمایش غربالگری دوم ک تو ۱۶ هفته انجام میدن همه با توجه ب اینکه من ریسک متوسط بود آزمایشم میگم ننوشته برام 😥

زندگیم بچه هام ❤❤❤
من سنو آنومالی و ان تی خوب بودن اما آزمایشم ریسک متوسط زده ...بنظرت از ازدواج فامیلیه 🤔🤔🤔

ن ب زنداداش من گفته بود توی خونت برای دوتا بچه هست و بری ازمایش بدی خطا نشون میده مهم سونوعه 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ن ب زنداداش من گفته بود توی خونت برای دوتا بچه هست و بری ازمایش بدی خطا نشون میده مهم سونوعه 

دکترش کدوم شهر بوده ؟ خداکنه عزیزم من سنو هارو انجام دادم اما آزمایش غربالگری دومو ندادم 

زندگیم بچه هام ❤❤❤
دکترش کدوم شهر بوده ؟ خداکنه عزیزم من سنو هارو انجام دادم اما آزمایش غربالگری دومو ندادم 

گیلان .

توکل بر خدا ان شاالله ک خیره