2777
2789
عنوان

گوشت قرمز🐑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 51 پست
میدونی چیه خداروشکر میکنم دو سه روزی خونه مامانمم اقلا اون یکم تقویتم میکنه. بخدا گوشت ک میگیره ها ...

بگو تا. نخور منو بچه میخوریم زیاد بگیر مصرف کن قناعت نکن یاد بگیره اگر توانایی دارید در حق بچه و خودت کوتاهی نکن

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
چکاره هست شوهرت؟واسه درآمدش اینطوری میکنه؟

شرکت کار میکنه حدودا ۵ ۶ تومن حقوقشه.قسط و اینچیزا داریم.من خیلی در جریانش نیستم چقد میمونه برا خرجی خونه.

از اول رو گوشت حساس بوده همش تاکید داره کم مصرف کن.وقتی هم میگم باید تقویت بشم میگه ب خوردن و نخوردن گوشت نیست.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرکت کار میکنه حدودا ۵ ۶ تومن حقوقشه.قسط و اینچیزا داریم.من خیلی در جریانش نیستم چقد میمونه برا خرجی ...

وااااا آدم حامله گوشت میخاد من دکترم میگفت صبح و طهر و شب گوشت بخور بچم یکم ریز بود

۴ماه یبارمیگیریم  اماخوب بعضی وقتامصرفمون بیشتره اخرین بار اوایل خردادبود   یه بزغال ...

اره گوسفند بکشی خیلی ب صرفه تره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
میدونی چیه خداروشکر میکنم دو سه روزی خونه مامانمم اقلا اون یکم تقویتم میکنه. بخدا گوشت ک میگیره ها ...

ع زیزم ازم ناراحت نشی اما بدعادتش کردی یبارگفت بگو من وبچه لازم داریم زن گرفتی خرجشم بایدبدی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگو تا. نخور منو بچه میخوریم زیاد بگیر مصرف کن قناعت نکن یاد بگیره اگر توانایی دارید در حق بچه و خود ...

همون دیگه هی نداشتیم با ماش پلو و کته و ماکارونی و اینچیزا سر کردیم عادت کرده

گوشت شتر خوشمزه ست؟ببخشید میگن مزه خاک میده

من چندبارخریدم خوشمزه است یه ذره مزه شورمیده اماقاطی گوشت گوسفندی مشخص نمیشه امامزه خاک نه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گوشت شتر خوشمزه ست؟ببخشید میگن مزه خاک میده

شتر آره خوشمزه ست و گرمه.زیادیش خون رو غلیظ میکنه.

مثلا یه کیلو گوسفندی داری نیم کیلو شتر بگیر بزن قاطی گوسفند چرخ کن.

قبلا شتر ارزونتر بود میصرفید بگیری برا چرخی.

شتر زیادتر از گوسفند باشه تو گوشت حالت ریش ریشی معلومه من خوشم نمیاد

همون دیگه هی نداشتیم با ماش پلو و کته و ماکارونی و اینچیزا سر کردیم عادت کرده

ما هم یه تایمی بخاطر معاملات همسرم پول نداشتیم با همینا سر میکردیم اما الان در حق بچه هام کوتاهی نمیکنم چون تو سن رشدن روشت رو تغییر بده

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
شرکت کار میکنه حدودا ۵ ۶ تومن حقوقشه.قسط و اینچیزا داریم.من خیلی در جریانش نیستم چقد میمونه برا خرجی ...

بگوپسته وعسل وبادوم ومیوه بیار بالاخره گوشت نخورم بایدتقویت شم 

وااااا آدم حامله گوشت میخاد من دکترم میگفت صبح و طهر و شب گوشت بخور بچم یکم ریز بود

اوووو چخبره🙄

ع زیزم ازم ناراحت نشی اما بدعادتش کردی یبارگفت بگو من وبچه لازم داریم زن گرفتی خرجشم بایدبدی 

امروز خودمم داشتم فک میکردم بد عادتش دادم.دیگه نمیخوام اینجور باشم