2777
2789
عنوان

گوشت قرمز🐑

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 51 پست
ما خودمون گوسفندمیگیریم میکشیم معمولا ۱۳تا۱۵کیلوگوشت داره وتواین مدت مرغ ماهیم میخرم معمولا۴ماه میشه ...

خیلی خوبه.من ماهی شاید دو سه سالیه نخوردم😁

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر طوری میدونی راضیش کن حامله ای غذای باید کباب باشه و آبگوشت نن سر هر دو بچم همینطور بودم

من میگم لازم نکرده ۳ ۴ کیلو بگیری ک من چندماه ببرم.اقلا ماهی یه کیلو دو کیلو بگیر .بد میگم؟؟گوشت کیلو چنده الان؟

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

عزیزم باید غذای مقوی بخوری هم خودت هم بچت در حال رشده باید بخوره اگه توانایی داره هرماه همراش برو چند کیلو جدا جدا بخر

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
به نطرت زیاد نیست؟پنج کیلو خورشتی چهار کیلو چرخ کرده؟

اندازه است بیشتر کباب کوبیده و خورش دوست دارن بچه ها 

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
من میگم لازم نکرده ۳ ۴ کیلو بگیری ک من چندماه ببرم.اقلا ماهی یه کیلو دو کیلو بگیر .بد میگم؟؟گوشت کیل ...

والا نمیدونم فرق داده دیگه با دنبه بی دنبه نمیدونم واقعا شاید۱۵۰ یا ۱۶۰ باشه ولی باید بخوری شده از خرج لباست بزنی که ماهم همینکارو میکنیم باید بخوری تو این کرونا قوی باشی

عزیزم باید غذای مقوی بخوری هم خودت هم بچت در حال رشده باید بخوره اگه توانایی داره هرماه همراش برو چن ...

میدونی چیه خداروشکر میکنم دو سه روزی خونه مامانمم اقلا اون یکم تقویتم میکنه.

بخدا گوشت ک میگیره ها تن و بدنم میلرزم از بس میگه قناعت کن کم مصرف کن.

خورشتمون باید توش بگردی گوشت پیدا کنی.مامان و خواهرام زیاد گوشت میریزن.

فک‌کنم خودم بد عادتش دادم.میخوام تغییرش بدم اینجور نمیشه.

یبارم ک یکم گوشت آبگوشتی رو بیشتر میریزم میگه چقد گوشت ریختی

عزیزم ماهی قزل کیلو شصت هست یه بار بگیر اگه هوس کردی رفتم تو فکرت    

قبلا میخواستم الان تو بارداری میترسم بگیرم نتونم بخورم،امتحان نکردم ک چجورم..تو فکرم نرو هوس نکردم😆

چن ماه ب چن ماه گوسفند سرمیبرین؟ اخرین دفعه ک گرفتین چن کیلو و قیمتش چند شده بود؟؟؟ 

۴ماه یبارمیگیریم  اماخوب بعضی وقتامصرفمون بیشتره اخرین بار اوایل خردادبود   یه بزغاله گرفتیم قیمت دقیقشونمیدونم امافکرکنم بالا  ۴۵۰۰تومن شداینجوری راحتتره مثلاابگوشتی وخورشتی باسلیقه خودم جدامیکنم جگروکله پاچش هست ووازگوشتای که براچرخ کردن برمیدارم اگرمثلاکم باشه میرم گوشت شترمیگیرم قاطیش میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖