2777
2789

هر چی اضافه  وزن بیشتر باشه روزهای اول و در ماه اول کاهش وزن چشمگیره چون ی ادمی که ۳۰ کیلو اضافه داره با ی ادمی که ۱۰ کیلو اضافه داره کالری سوزیشون برابر نیست...مثلا یک ساعت پیاده روی برای من ۱۱۰ تا می سوزه حتی ۱۰۰ کالری بسوزه ولی ی ادمی که ۷۰ کیلوییه ۱۵۰ تا می سوزونه همینجوری ده درصد اضافه کن 

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
من ۷۰کیلوام میخوام بشم ۶۰ ‌ولی سایز کم کردن خیلی سخته  

فقط نون و برنج باعثشه..بیشتر از حبوبابت و گوشت سفید استفاده کن کنارشم سبزیجات ..قرص ویتامین روزانه فراموش نشا پوستت بد میوفته اگه ویتامین نخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=205694093]هر چی اضافه  وزن بیشتر باشه روزهای اول و در ماه اول کاهش وزن چشمگیره چون ی ادمی که ۳۰ کیلو اضاف ...[ من ۸۵کیلو بودم رژیم گرفتم شدم ۶۲کیاو بعد سه ماه ول کردم شدم ۷۰ دوباره شروع کردم 

[QUOTE=205694093]هر چی اضافه  وزن بیشتر باشه روزهای اول و در ماه اول کاهش وزن چشمگیره چون ی ادم ...

باید رژیم تثبیت بگیری یا فقط تعطیلاتو ازاد بذاری نه هر روز بعد لاغری بشینی بخوری ....روزای عادی کالری شماری کن مثلا ۱۲۰۰ بخوری کمتر نه ۱۲۰۰تا۱۳۰۰ بخور و ورزش پیاده روی کنارش روزای جمعه ازادی هر چی دوست داشتی بخور

باید رژیم تثبیت بگیری یا فقط تعطیلاتو ازاد بذاری نه هر روز بعد لاغری بشینی بخوری ....روزای عادی کالر ...

من با دکتر تغذیه رژیم گرفتم بی عقلی کردم رژیم و ول کردم الان باید راه رفته رو دوباره برم 

من با دکتر تغذیه رژیم گرفتم بی عقلی کردم رژیم و ول کردم الان باید راه رفته رو دوباره برم 

دوست عزیز این موضوع که آدم رژیمش رو گاهی رها می کنه و چاق می شه موضوع شایعی هست نباید خودتو سرزنش کنی....ولی می تونستی مدت بیشتری لاغر بمونی و از اندامت لذت ببری و همینطور گاهی غذاهای پرکالری هم بخوری...حالا من ی روشی پیدا کردم...روزی که هوس می کنم فرضا ی غذای پر کالری مثل فسنجون یا پیتزا و شیرینیجات بخورم برنامه می ریزم براش بیشتر ورزش می کنم و دو س ساعتم کار خونه می کنم که جای اون کالری رو برای دریافتش خالی کنم که بعدش عذاب وجدان نداشته باشم

بعدش دیگ وزنتون بالا نمیره ؟

شما اگه تو نت مقدار کالری مصرفی روزانتو بزنی ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ کالریه..شما اگه ۵۰۰ تا رو کم کنی یعنی هر روز ۵۰۰ گرم کم می کنی یعنی مصرف ۱۲۰۰ کالری...باید کالری مصرفیت با چیزی که می سوزونی برابری کنه چاق نشی ...اگه ی دفعه بیشتر خوردی ی روز کمتر بخوری...ماها که چاق می شیم بالای ۳۰۰۰ تا در روز مصرف می کنیم همون ۱۸۰۰ هم مصرف کنیم فعالیتامون باعث لاغری می شه