2777
2789
عنوان

۳۰هفته به بالا

103 بازدید | 10 پست

سلام

من جفتم خلفیه

تا۲۸ ۲۹هفتم تکوناش عالی و نسبتا زیاد بود

ولی یهو خیلیی کمتر شد

رفتم اورژانس ضربان قلب و اینا گرفت خوب بود

هفته بعدشم سونو وزن داشتم تو ۳۰هفته و ۳روز که بازم هم اب دور جنین هم همه چی خوب و نرمال بود شکرخدا

الان ۳۲هفتمه و همچنان حس میکنم تکوناش کمهههه😩تازه شکمم هم انگار یکی دوهفتس شل تر شده و بچه تو پهلوهامه انگار

توهم رشد نکردن شکمم هم دارم

بیاین بگین چ کنم

اگه ابریزش ودردنداری طبیعیه ادم هرچی نزدیک زایمانش میشه بیشتراسترس میگیره

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین عزیزم هرچه جنین بزرگتر میشه مخصوصا ماهای اخر حرکاتش کمتر میشه چون جاش کمه

هرروز ناهار که خوردی یا میوه شربتی چیزی به پهلو دراز بکش حرکاتش حساب کن ده تا حرکت داشت یعنی حالش خوبه حرکات ریز درشت همه رو باهم

اگه دیدی یه ساعت کامل گذشت واصلا حرکتی نداشت یاخیلی کم بود دوسه تا بعد نگران شو

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خودت ميگي توهم ديگه دوست عزيز  حق داري  من هفته ٢٧ هستم و همش فكر ميكنم رشد نكرده و شكمم ...

حالا من با شکم کوچیک مشکل ندارما

میگم چرا این یکی دوهفته انگار بزرگتر نشده🤦🏻‍♀️

توقف رشد اینا نباشه یوقت🙈😂خل شدم دیگه

حالا امروز نوبت دکتر گرفتم ببینم ضربانش اینا در چ حاله

وقتی بزرگتر میشه جا زیادی برای تکون خوردن نداره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
ببین عزیزم هرچه جنین بزرگتر میشه مخصوصا ماهای اخر حرکاتش کمتر میشه چون جاش کمه هرروز ناهار که خوردی ...

میگن تو یساعت ۴ ۵تا حرکت کافیه ک☹️

من اون تکون خیلی ریزارو نمیشمارم

اوف بگذره این یماهو نیم راحت بشم

میگن تو یساعت ۴ ۵تا حرکت کافیه ک☹️ من اون تکون خیلی ریزارو نمیشمارم اوف بگذره این یماهو نیم راحت ب ...

اره تو دوساعت۱۰حرکته ولی خب میدونم که جنین زودتر از ۲ساعت ۱۰حرکت انجام میده برای همین گفت

کلا هر حرکتیو که حس کردی چه ریز چه درشت حسابش کن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛