2777
2789
منم تنیلی شدیدددددارم دیروزبرام آمپول سینال اف نوشته این آمپول برای چیه

برای تحریک تخمک ها و رشد فولیکول

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماسونودادی

من چند ساله دارم تنبلی درمان خاصی هم ندارد چند ماه خوبه باز بهم مبخوره 

آره از سونو و پریود نشدم فهمیدم

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

خانوما میشه لطفا بگید تنبلی تخمدان چ علائمی داره

و اسی چطوری متوجه شدی؟؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من چند ساله دارم تنبلی درمان خاصی هم ندارد چند ماه خوبه باز بهم مبخوره  آره از سونو و پریود نش ...

چند وقت پریود نشدی؟

من مجردم و ۵ روزه ک عقب انداختم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اصلا نگران نباش من جز اینکه تنبلی تخمدان دارم، دارم یائسه میشم فروردین باردار شدم با امپول hmg، استرس اصلا خوب نیس متاسفانه منم نتونستم جلو استرسمو بگیرم اون ماه ک باردار شدم مامان بابام کرونا گرفتن از فکر بچه اومدم بیرون

چند وقت پریود نشدی؟ من مجردم و ۵ روزه ک عقب انداختم

تا ده روز عقب بیوفته عادیه و اینکه اگه اولین بارته اشکالی نداره به هر حال تغییر فصل و نوع تغذیه یا مصرف بعضی قرص ها رو پریودی تاثیر داره اگه دیدی زیاد عقب افتاد اونوقت دکتر برو 

من کیست تخمدان داشتم و پریودی هم نامنظم 

رفتم دکتر بهم دارو داد ک پریودیم نامنظم بشه و اینا تو اقدامم حالا ۳۰ پریود بایستی بشم الان ۹ هست ۱۰ روز عقبم تست دادم منفی بود دیگه نمیدونم😪

قبول دارم بهتر از من خیلی هست؛ اما قبول کن، هیشکی من نمیشه!😇😉

تنبلی تخمدان چیزیه که همیشه بوده حالا متوجه شدی نگرانی نداره..منم یکساله فهمیدم ولی نگران نباش 

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»