2777
2789
منم تنیلی شدیدددددارم دیروزبرام آمپول سینال اف نوشته این آمپول برای چیه

برای تحریک تخمک ها و رشد فولیکول

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماسونودادی

من چند ساله دارم تنبلی درمان خاصی هم ندارد چند ماه خوبه باز بهم مبخوره 

آره از سونو و پریود نشدم فهمیدم

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

خانوما میشه لطفا بگید تنبلی تخمدان چ علائمی داره

و اسی چطوری متوجه شدی؟؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من چند ساله دارم تنبلی درمان خاصی هم ندارد چند ماه خوبه باز بهم مبخوره  آره از سونو و پریود نش ...

چند وقت پریود نشدی؟

من مجردم و ۵ روزه ک عقب انداختم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اصلا نگران نباش من جز اینکه تنبلی تخمدان دارم، دارم یائسه میشم فروردین باردار شدم با امپول hmg، استرس اصلا خوب نیس متاسفانه منم نتونستم جلو استرسمو بگیرم اون ماه ک باردار شدم مامان بابام کرونا گرفتن از فکر بچه اومدم بیرون

چند وقت پریود نشدی؟ من مجردم و ۵ روزه ک عقب انداختم

تا ده روز عقب بیوفته عادیه و اینکه اگه اولین بارته اشکالی نداره به هر حال تغییر فصل و نوع تغذیه یا مصرف بعضی قرص ها رو پریودی تاثیر داره اگه دیدی زیاد عقب افتاد اونوقت دکتر برو 

من کیست تخمدان داشتم و پریودی هم نامنظم 

رفتم دکتر بهم دارو داد ک پریودیم نامنظم بشه و اینا تو اقدامم حالا ۳۰ پریود بایستی بشم الان ۹ هست ۱۰ روز عقبم تست دادم منفی بود دیگه نمیدونم😪

قبول دارم بهتر از من خیلی هست؛ اما قبول کن، هیشکی من نمیشه!😇😉

تنبلی تخمدان چیزیه که همیشه بوده حالا متوجه شدی نگرانی نداره..منم یکساله فهمیدم ولی نگران نباش 

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»