2777
2789
عنوان

تجربیا 💊💉🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 37 پست
نه من هدفم پزشکی نبودا علاقه نداشتم و گرنه باید بیشتر میخوندم من پایه ام قوی بود مدرسه خوبی میرفتم&n ...

فقط یه ستال من تجربیم ب ریاضیم الف بعد مدرسه قلم‌چی الویت الف مینویسه مدرسش عالیه بهترین مدرسس تو منطقمون گفتن بهم که انسال برم ریاضی اخر ترم امتحان زیستمم بدم تغییر رشته بدم چون درساشونم مثل همه فقط زیستشون فرق داره

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخوای کنکور رتبه خوب بیاری باید از الان شروع کنی نه اینکه بگی از مهر 

سال اول رو تموم گردم پیش خونی

فقط یه ستال من تجربیم ب ریاضیم الف بعد مدرسه قلم‌چی الویت الف مینویسه مدرسش عالیه بهترین مدرسس تو من ...

تجربی ب هارو ثبت نام میکنن تراز تجربیت  چند شده ؟ من خیلیارو دیدم با ب ثبت نلم کردن

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
تجربی ب هارو ثبت نام میکنن تراز تجربیت  چند شده ؟ من خیلیارو دیدم با ب ثبت نلم کردن

اره ولی این‌مدرسه رقابت بالاس برا همین فقط معدل بالا و الف و مینویسه من معدلم ۱۹/۰۷ بود ریاضیم الف تجربیم ب جای دیگه مینوشتن ولی مدرسه خیلی برام مهمه گفتن میتونم سال بعد تغییر رشه بدم چون درساشون یکیه

فقط یه ستال من تجربیم ب ریاضیم الف بعد مدرسه قلم‌چی الویت الف مینویسه مدرسش عالیه بهترین مدرسس تو من ...

ببین فیزیک ریاضی ها بیشتر دارن و زیست اصلا اونقدر اسون نیست که بگی من خودم بخونم اوکی میشه یا با یکسال خوندن زیست نیاز قطعی به دبیر و تست زیاد داره و اینکه چرا باید اون همه ریاضی و فیزیک اضافه بخونی کت به دردت نمیخورن

ببین فیزیک ریاضی ها بیشتر دارن و زیست اصلا اونقدر اسون نیست که بگی من خودم بخونم اوکی میشه یا با یکس ...

معلم خصوصی میگیرم

اره ولی این‌مدرسه رقابت بالاس برا همین فقط معدل بالا و الف و مینویسه من معدلم ۱۹/۰۷ بود ریاضیم الف ت ...

رشته مهم تر از مدرسس 

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎
سال اول رو تموم گردم پیش خونی

پیش خوانی اصلا به درد نمیخوره

بذار یه چیزی بهت بگم تو کنکور اگر یه درسی رو کامل با تست ها همه چیش نخونی و مفهمومش رو بلد نباشی 

نمیتونی تست بزنی سر سری خوندنو بذار کنار چند تا تست زدی

رشته مهم تر از مدرسس 

اره ولی منطقمون مدرسه خوب نداره هرجا رفتیم مادرا گفتن معلم ندارن بچه هامون افت کردن ماام رفتیم قلم‌چی که تعداد قبولیاش ببشتر از همه جاس

پیش خوانی اصلا به درد نمیخوره بذار یه چیزی بهت بگم تو کنکور اگر یه درسی رو کامل با تست ها همه چیش ن ...

هر درس توی تابستون ۳۰ تا تست زدم فعلا برای اینکه یکم تو ذهنم باشه پیش خونی کردم