2777
2789
عنوان

چ کنم بچم بحرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 46 پست

عزیزم پسرمنم یکسالشه بلدنیست حرف بزنه فقط ممه میگه منظورش پستونکشه ومیخواد بگه تق میگه تگ بادکنک میبینه هی میگه تگ تگ من زیادبراش شعرمیخونم توهم اینکاروبکن خیلی تاثیرداره

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من یک سال و نیم بود فقط میگفت ماما یا بابا تا دو سال همین بود الان که دو سال و چهار ماهشه مثل بلبل حرف میزنه پس جای نگرانی نیست عزیزم به منم خیلیا میگفتن چرا حرف نمیزنه....من بهش خیلی تخم بلدرچین دادم بالاخره جواب داد😄😄😄

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
ازاین بعد خیلی حرف میزنم اخه خیلییی میگ دد دیوانه شدم خوشحالع زمین میخوره همه اینارو میگ دد 😐

اخه زوده اصلا برا یکسال ، سن طبیعی حرف زدن دو ساله. حالا بعضی بچه ها با توجه به شرایط خونشون و اینکه جمعیت زیاده و بیشتر تو جمع هستن زودتر حرف می فتن. بعضی ها هم تا دونیم سال طول میکشه تا کامل حرف بزنن.

در کل هیچ وقت بچه رو به بچه های دیگه مقایسه نکن و هی نگو دیر شد دیرشد عقب موند.

پسر من با پسر عموش دوماه فاصله داره و پسرمن بزرگتره ، صحبت کردن پسر من دقیقا ۸ ماه زودتر از اون صحبت کرد ولی دستشویی گفتن رو ۱سال و ۳ ماه دیرتر از اون گفت هر بچه ای با توجه به محیط خونه اش و جوی که توش قرار میگیره رشد میکنه و نباید مقایسه بشه.   برا حرف زدن هم همون که گفتم هرچی بیشتر باهاش حرف بزنین زودتر به حرف میوفته من هرشب برا پسرم قصه میگفتم و کلی شعر براش دان کرده بودم هرروز اون شعرهارو براش میخوندم یکسال و نیمگی کامل حرف میزد ولی فقط من متوجه میشدم چی میگه تا دوسالگی که دیگه واضح میگفت و همه متوجه میشدن

جدی ماما بابا نمیگ ؟ارهوبیشتر تلاش میکنم

مامان که اصلا نمیگه ولی به به میگه گاهی .وقتی بهش میگم اینوبگواونوبگواحساس میکنم عصبی میشه بخاطرهمین ازادش گذاشتم فقط خیلی علاقه ب شعروبرنامه کودک داره 

تو سرانجام تمام آرزوهایه شیرین دنیایه منی.
یه توصیه خواهرانه تلویزیون هر چی نبینه تو این سن بهتره مخصوصا این کلیپ های اهنگ دار کودکانه. از رو ت ...

چرا نبینه عزیزم؟ دخترمن۱۶ماهشه تلویزیون همش روشنه چون تنهاست

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
اخه زوده اصلا برا یکسال ، سن طبیعی حرف زدن دو ساله. حالا بعضی بچه ها با توجه به شرایط خونشون و اینکه ...

اره راس میگی عزیرم حقیقت من چن وقتی حالم بدبود اصن نتونستم حتی حرف بزنم باهاش حالا یکم بهترشدم تازه اره کتاب قصه میخرم براش میخونم و شعر مرسی ازوقتی وقتی ک گزاشتی عزیزم خداخیرت بده

چرا نبینه عزیزم؟ دخترمن۱۶ماهشه تلویزیون همش روشنه چون تنهاست

پسرم الان سه سال و نه ده ماهشه خب. تو سن 10 ماهگی تا دو سالگی خیلی کلیپای کوکوملون(؟) و برنامه کودک میدید. باور کنید خیلی هم تو حرف زدنش هم تو تمرکزش هم ارتباط چشمیش و خیلی چیزاش اثر منفی گذاشت. انقدر بدم اومده از این برنامه کودکان ها. مشاور کودک بچمو بردم خیلی دعوام کرد که این برنامه ها رو برای بچه گذاشتم. کلیپ های اهنگ برای سنی خیلی خوبه که یکم بچه حرف زدنش راه افتاده و جمله تازه داره میگه این کلیپا کمکش میکنه شعر حفظ کنه و البته مادری پدری هم کنارش باشه هی بپرسه مثلا وای پسره چی شد چکار کرد این چیه تو دست پسره و... اینجوری باعث رشد فکری بچه میشه