2777
2789
عنوان

دو روزه رژیمممم🥺🥺😍😍

1213 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 😍 الان دو روزه که رژیم دارم و ورزش میکنم . از خانمهایی که تجربه دارن دوتا سوال دارم .‌‌‌‌‌یکی اینکه آیا نون سوخاری چاق کنندس؟ چون خریدم واسه صبحانه و شام بخورم. شنیدم لاغر می‌کنه خواستم مطمعن شم. و اینکه من عادت داشتم با فیلم و سریال پفک و تخمه بخورم ولی دیگه نمیشه 😭😭😭شما چی پیشنهاد می‌دین که چاق کننده نباشه به عنوان میان وعده؟ ممنون 😍😍

حالا خدا میدونه پیتزا سفارش داده الانم داره بستنی میخوره ها😒

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی چاق کنندس حتی نون سوخاری

پیشنهادم میوه اس البته در حد  یکی دو تا... نه چند کیلو🤣🤣

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

ای جان موفق باشی😍😍 منم باید بگیرم البته 

چیپس و پفکو تعطیل کن وگرنه زحماتت به باد میره 💔😐

البته خیلی سخت نگیر ولی سعی کن کمتر کنی

من یه بار گرفتم مثلا صبحانه و ناهار و میانوعده حتی شام میخوردم ولی کالری شماری میکردم به نظرم تو هم کالری شماری کن اینطوری همه جی میتونی بخوری ولی به اندازه

منم نزدیک 25روزه که رژیم گرفتم البته برنامه رژیممو یه دکتر تغذیه داده برای میان وعده صبحم 5تا بادام درختی به همراه 3عدد بیسکویت ساقه طلایی و2واحد میده بین ساعت 10تا12باید استفاده کنم وبرای بعدازظهربین ساعت 5تا7یک لیوان شیر کم چرب 4عددبیسکویت ساقه طلایی ودواحد میوه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

برای صبحانه 4کف دست نان سنگک ودوعدد گردو یک قوطی کبریت پنیر کم چرب ویک قاشق عسل 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
چجوری کالری شماری کنم؟😐😍😁

کرفس اگه بتونی نصب کنی یا مانکن 

ایناها مثلا هرچی بخوری کالریشو زدن 

بعد با توجه به وزن و قدت بهت میگه در روز حداکثر مجازی چقدر کالری مصرف کنی 

مثلا اگر بزنه برات ۱۵۰۰ کالری تو هرچی که میخوری کالریشو ثبت کن به ۱۵۰۰ رسید دیگه هیچی نباید بخوری برای همون مجبور میشی مثلا ناهار خیلی نخوری و تقسیم بندی کنی 😁🤍

مانکن کالری بیشتری در نظر میگیره میخوای از اون استفاده کن اول کار 😅😂