2777
عنوان

ترس از خیانت

146 بازدید | 17 پست

خیلی میترسم ذز این مسئله،نتمزد هستم و واقعا از ازدواج به این دلیل خیلی میترسم،آخه خیانت خیلی زیاده،همه جوره،حتی اونی که با همسرش تاشق وعشوقن و عشقشون زبانزده و از همه لحاظ زنش براش کم نمیزاره هم دیدم که خیانت کرده،میترسم،میترسم یه روزی مثل همه این اتفاقاتی که محال به نظر میرسیده اما افتاده خیانت ببینم،خیلی نگرانم،حس بدیه،نمیدونم چطور از این حس با همسرم حرف بزنم،چون خیلی وقتا شرایط جوری بوده که حس میکردم نکنه با اینکه محاله خیانت کنه؟

اووف زندگی مشترک و زناشویی چه عذابیه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که گفتی عاشث معشوقن قابل باور نیس زنش همه جوره پشتش بوده هفته ی پیش واس من انفاق افتاد😭😭😭😢ازاون روز حس مرگ‌دارم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خیانت...و خیلی مسائل زیاده.....اولاش خووبه هاااا...بعد عروسییهویی پیدا میشه

وای تو دلم خالی سد بدتر

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
خیلی سخته منم شوهرمو شهوتشو بستم البته یه بار خیانت کرد بهم مجبور شدم اینکارا کنم

چی شد تاثیر داشت؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

آخ هیچکس ب اندازه من حساس نبود

انقد توگوشیش چیزای مختلف دیدم ...انقد دعوا گریه التماس کردم

بارها و بترها شکستم...بعداز ده سال ولش کردم...خوب و خپش داریم زندگی میکنیم.اما همش دارم تظاهر میکنم ک اموراتم بگذره بچه هام آسیب نبینن

خدا لعنتش کنه منو داغون کرد اران به یه ورمم نیست هرگوهی میخواد بخوره اصلا اصلا اصلا برام مهم نیست روش هیچ تعصبی ندارم میگه انقد بی خیال نباش روم حساس باش...اما همینم لیاقت میخوادک اون نداشت الان خیلی فکرم راحته

ولی خیلی برام گرون تموم شدآشغال عوضی از من یه لجن ساخت ک حالم از خودمم بعضی وقتابهم میخوره

اینی ک من الان هستم نبودم من آدم بودم خودش نخواست

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️
منم جذبم خیلی بالاست بجای فکرای خوب همش دشمنام تو ذهنم میان جدیدا یکیشون اومد دیدنم اینقدر حالم بدشد ...

به این نتیجه رسیدم به هر چی فکر کنم جذبش میکنم قانون جذبو جاریم یادم داد خدا خیر ش بده زندگیم عوضشد