2821
2789
عنوان

زایمان

74 بازدید | 7 پست

سلام خوبین مامانا .

پسرم پنج ماه و ۱۰روزشه . صبحا که بیدار میشم یه حس عجیب دارم حس میکنم بچه من نیس یا احساس غریبی دارم بهش . شوهرم که با ذوق بچه رو ناز می‌کنه من میگم خوشبحالش حالش خوبه ناز می‌کنه بچه رو .این افسردگی بعد زایمانه ؟؟

مگه وقتی دنیا آمد ندیدی بچه  رو

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که فکر میکنم شما خسته شدید همین باعث میشه این افکارو داشته باشید 

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

یه دکتر برو .سردی جات زیاد نخور .دمنوش آرام بخش اگه با شیردهی منافات ندارن بخور.

دکتر رفتم گفت افسردگی بعد زایمان هی .خودم نمیتونم قبول کنم که افسردگی بعد زایمانه

2824
2823
2791
2779
2792