2777
2789
عنوان

اضطراب

163 بازدید | 19 پست

سلام به همگی با آرزوی سلامتی برای همه 

من سه سال و نیمه که مشکل رفلاکس معده دارم و قرص میخورم از زمانی هم که اینجوری شدم به شدت اضطراب گرفتم یک ماه پیش اسهال و استفراغ گرفتم یه تاپیک زدم همه گفتن کروناست رفتم تست pcr دادم خدارو شکر منفی بود.....طول کشید تا به حالت اول برگشتم امروز یه چیزی در مورد کرونا خوندم دوباره اضطرابم برگشت و سریع حالت تهوع و دل درد گرفتم چیکار کنم؟؟؟؟😔😔کیا اینجوری میشن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب یه سمی هست که همه اجزای بدن رو دچار اختلال می کنه تکنیکهای آرامش رو یاد بگیر و اجرا کن معده ...

اصلا این اضطراب میافته به جونم تا خوب بشه من و میکشه 😔

هر وقت کرونا گرفتی اظرابشم میکشی. در لحظه زندگی کن بیشتر استرسات واسه چیزیه که اتفاق نیفتاده

دقیقا همینطوره ممنونم از شما دعا کن برام بتونم این اضطرابم و بکشم 😔🙏

اصلا این اضطراب میافته به جونم تا خوب بشه من و میکشه 😔

منم استرسی هستم یه وقتا ولی تصویرسازی مثبت انجام میدم توی ذهنم واقعا تاثیر داره

خودتو در بهترین حالت هرچیز تصور کن انقدر روشن تصور کن که باورت بشه 

اولش سخته ولی بعد راحت میتونی از موقعیت بد ذهنی خودتو نجات بدی همه چیز دست مغز آدمه و مغز راحت گول میخوره تفاوت شادی واقعی و تصنعی رو نمیتونه تشخیص بده 

امتحان کن

دقیقا همینطوره ممنونم از شما دعا کن برام بتونم این اضطرابم و بکشم 😔🙏

هر وقت اظطراب گرفتی به این فکر کن که تک تک سلول هات داره نابود میشه با همین اظطراب هزار تا درد و.. میگیری. بعد میگی عجب اشتباهی کردم. چون میدونسکه نود درصد مریضی ها ریشش در استرسو اظطرابه

اول یع دکتر خوب برو دکتر گوارش که کارو یکسره کنه مثه دکتر فقیهی توی خیابون ه گیشا .....بعد بیا بگم چ ...

دکتر فوق تخصص گوارش میرم الان نزدیک به ۴ ساله عزیزم 

منم استرسی هستم یه وقتا ولی تصویرسازی مثبت انجام میدم توی ذهنم واقعا تاثیر داره خودتو در بهترین حال ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم...

برام دعا کن بتونم همین کار و انجام بدم🤲🙏

هر وقت اظطراب گرفتی به این فکر کن که تک تک سلول هات داره نابود میشه با همین اظطراب هزار تا درد و.. م ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

ایشالا که همیشه سلامت باشی 🤲🙏

دکتر فوق تخصص گوارش میرم الان نزدیک به ۴ ساله عزیزم 

من قبولش ندارم...بگو پروفسور....من چون رفلاکس و درد داشتم پیشه بهترین ها رفتم همش آشوب بودم و درست نشد رفتم فقیهی و اون منو بعد ۴ ماه درست کرد...بزن نت میاره...۸۰ درصد برای مشکلته...خود دانی....از من گفتن بود..۴سال داری میری؟؟خوب نشدی؟؟کامل باید درمان میشد چه دکتری ه پس...منم ۳ سال درمان نشدم فقط طی ۴ ماه خوب شدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 27 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز