2777
2789
عنوان

شوهرم رفیق بازه خیلی😩

1078 بازدید | 107 پست

دوستان تجربه دارن راهنمایی کنن شوهرم به شدتت رفیق بازه یعنی یک روز درمیون پیش دوستاش هست و حتی شبا نمیاد خونه خسته شدم از این کاراش چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم چند روز برو خونه دوستات تا آدم شع

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

بابام 

به شدت رفیق بازه 

طوری که موقعی من ۱۵ سالم بود برام کادو تولد نخرید برای دوستاش باند ۵۰۰ هزاری خرید هنوز که هنوزه میزنم توی سرش و بهش میگم 

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
برای منم نیست پری شبم نبود دو شب پیشم نبود

چیکار باید کردشون ، من که خسته شدم درحالت خنثی ام دیگه خودمو سرگرم میکنم 😑

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192