2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ والا صبح شد و هنوز بیدارم  قرار بود زودتر بخوابم اما همون آش و همون کاسه😅😅🤧

چند شب قرص ملاتونین بخورین هورمون خواب هست و اصلا عوارض نداره 

نیم ساعت قبل خواب بیهوش میشین 

بی خوابی مادر همه ی مریضیهاست 

من پسرم رو گفتم برو بخواب .بعد یه ساعت اوندم دیدم کلی گریه کرده بالشتش خیس بود و خوابش برده بود کلی نازش کردم ولی دلم کبابه خوابم نمیبره.نمیدم چرا انقدر جدشی شده همش ناراحت وعصبیه بچم هر چیم میکنم فایده نداره دلش فقط توجه منو میخواد منم با وجود بچه کوچیکم نمیرسم بخدا اگرم وقتی میمونه دراز میکشم یکم ارامش داشته باشم برای بقیه کارا حالاکه بیکارین واسه من راهکار بدین؟

برای هر چیزی یه وقت معین وجود داره...عجله نداشته باش😉

سلام چطورین چخبر

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

دوست داره تو اتاق ما بخوابه ولی ۸سال ونیمس بزرگ شده ولی هنوزم وقتی میخواد بره اتاقش ناراحته😔رو دخترم حساسه متاسفانه😔اونم حسابی خودشو شیرین میکنه با اینم کاری نداره ها خیلی داداششو دوست داره ولی پسرم باهاش سر جنگ داره .همش نگران ایندشم بخدا میگم این خشم و عصبانیت چی میشه؟

بنظرتون بزرگ تر بشه خوب میشه؟

من پسرم رو گفتم برو بخواب .بعد یه ساعت اوندم دیدم کلی گریه کرده بالشتش خیس بود و خوابش برده بود کلی ...

دوست عزیز اشتباه میکنین میدونم خیلی سخته نگهداری از دو تا کودک در شرایط حساس متفاوت اما برای کودک بزرگتون هر جور شده وقت بذارید وقتی میدونین نیازش توجه شما هست روزهای طلایی تربیت و عزت نفس کودکتون میگذره و در آینده نمیدونین علت بعضی از کارهاش چی هست که بر میگرده به همین روزها 

اپلیکیشن گهواره نصب کنین کمک های نسبتا خوبی میتونه بهتون بکنه 

مشاور کودک نمیدونم کجا ببرم شهرمون نداره.وامونده این کرونا هم هست نمیتونه بچم بره با دوستاش بازی کنه واسش اسباب بازی نیخرم بازی میکنم.ولی الان عرچی میگم میگه حوصله ندارم میگم کیک درست کنیم میگه نه میگم درس بخونیم میگه نه کتاب قصه نه.کلا یا داره فیلم میبینه یا سربه سر خواهرش می زاره .از بس من و باباش بهش توجه میکنیم یکم پرتوقع شده میدونین هی باخودش خودخوری میکنه توقعاتش از ناز کردن دوست داره مثل ابجی دوسالش باهاش برخورد بشه مثلا بگه تشنمه من بهش اب بدم یا امثال این

هیچ گرسنمه دلم خوراکی میخواد

منم پفک

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️