2777
2789
عنوان

عرق کاسنی..

26515 بازدید | 19 پست

من عرق کاسنی برا پاکسازی کبد میخورم و برای درمان جوش 

شنیدم بعضیا میگن اولش که بخوری جوشا میریزه بیرون بعدش خوب میشن کسی اینجوری بوده؟

چند روزه دارم میخورم حس میکنم جوشا یکم بیشتر شده چون اولشه بعدش درست میشه ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ یعنی اگه ادامه بدم عرق کاسنی بخورم بعدش خوب میشه جوش ها؟ خیلی حس بد گرفتم بخاطر این جوش😑🤦 ...

من یه بار حدودا یک ماه خوردم خیلی خوب بود هم پوستم شفاف تر شده بود هم جوشام بعد از یه مدت بیرون ریزی کمتر شده بود ولی دیگه ادامه ندادم البته اینم بگم که من دمنوشش رو میخوردم نه عرق رو

بسگی داره منشا جوشات چی باشه . اگر از تغذیه و کبدت باشه کاسنی خیلی خوبه ولی اگر هورمونی باشه تاثیری نداره

من یه بار حدودا یک ماه خوردم خیلی خوب بود هم پوستم شفاف تر شده بود هم جوشام بعد از یه مدت بیرون ریزی ...

اها پس برا شما هم اولش جوشا ریخت بیرون بعد درست شد؟

ببخشید ی سوال دیه 

یکی اینجا گف عرق کاسنی باعث میشه پریود نشه ادم اینجوری که نیس؟

به پریود شدن که ربطی نداره؟

ممنون میشم جواب بدی❤️ 

اها پس برا شما هم اولش جوشا ریخت بیرون بعد درست شد؟ ببخشید ی سوال دیه  یکی اینجا گف عرق کاسنی ...

آره اولش جوش زدم بعدش درست شد

من پریودم بهم نریخت اما امکانش هست چون به شدت طبعش سرده و هورمون مردونه اش هم خیلی زیاده همینا میتونه باعث بشه که پریود نشی 

آره اولش جوش زدم بعدش درست شد من پریودم بهم نریخت اما امکانش هست چون به شدت طبعش سرده و هورمون مردو ...

ای بابا میام ی چیزی رو درست کنم یه چیز دیه خراب میشه 😐😑🤦🏻‍♀️

چیکار کنم حالا ینی دیه ادامه ندم نخورم 

ای بابا میام ی چیزی رو درست کنم یه چیز دیه خراب میشه 😐😑🤦🏻‍♀️ چیکار کنم حالا ینی دیه ادامه ندم ن ...

نمیدونم عزیزم تصمیمش با خودته اما اگر پریودات منظم نیست بهتره که نخوری چون بدترش میکنه

نمیدونم عزیزم تصمیمش با خودته اما اگر پریودات منظم نیست بهتره که نخوری چون بدترش میکنه

منظم هس ولی دو یا سه روز اینور و انور میشه که میگن طبیعیه 

برا شما رو پریودی اثر نداشت پریود شدی؟

بعد ی ماه دیه نخوردی؟

ببخشید زیاد سوال کردم 

منظم هس ولی دو یا سه روز اینور و انور میشه که میگن طبیعیه  برا شما رو پریودی اثر نداشت پریود ش ...

نه واسه من تاثیری رو پریودم نداشت منظم بود

دیگه مرتب نخوردم الان چند هفته ای یه بار میخورم 

خواهش میکنم عزیزم

نه واسه من تاثیری رو پریودم نداشت منظم بود  دیگه مرتب نخوردم الان چند هفته ای یه بار میخورم&nb ...

مرسی گلم🌹 

منم تازه شروع کردم به خوردن عرق کاسنی از این به بعد هر از گاهی میخورم که رو پریود شدن مشکلی نزاره