2821
2789
منم انشاله اگ از دست کرونا نجات پیدا کردیم سال دیگه برج پنج شش اینا اقدام کنم که برا سال بعد تابستون ...

خدابرات نگهش داره منم میخوام بچم هم توتابسون دنیابیادهم توماه تولدخودم یعنی اردیبهشت کاش باردارباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا استرس نداشته باش تا میتونی خودتو و شوهرتو تقویت کن  من حدود یک سال و نیمه درگیر این ماجرا ...

اخ ناراحت شدم سقط خیلی بده من بااینکه تجربش نکردم ولی وقتی فکرش میفتم اشکم درمیاد

اخ ناراحت شدم سقط خیلی بده من بااینکه تجربش نکردم ولی وقتی فکرش میفتم اشکم درمیاد

ان شاءالله که هیچ وقت هیچ کس تجربه نکنه.

استرس واقعا بده من بعد از ۹ ماه اقدام که همش استرس داشتم میشه یا ن تو ماه نهم که درگیر ی مساله شدم و استرس و درگیری باردار شدن یا نشدنو نداشتم باردار شدم .

خیلیا میگن استرس بده پس لطفا خودتو یا کاری سرگرم کن اصلت درگیر این نشو ک میشه یا نه خدا ان شاءالله به زودی نی نی سالم و صالح و پایدار بهت بده عزیزم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون

سعی کن هرشب زیر شکمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بدی و با یه چیزی ببندیش،خودتو شوهرتو تقویت کن

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
اصلا استرس نداشته باش تا میتونی خودتو و شوهرتو تقویت کن  من حدود یک سال و نیمه درگیر این ماجرا ...

منم يبار سقط داشتم تو هفته هاي اول، الانم با اينكه ده روز پيش بي بي چكم مثبت شده ولي نرفتم دكتر ميترسم قلبش تشكيل شده يا نه؟

منم يبار سقط داشتم تو هفته هاي اول، الانم با اينكه ده روز پيش بي بي چكم مثبت شده ولي نرفتم دكتر ميتر ...

ان شاءالله این بار بچتو سالم بغل بگیری عزیزم.

بهد از سقط ازمایش دادی؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون
منم يبار سقط داشتم تو هفته هاي اول، الانم با اينكه ده روز پيش بي بي چكم مثبت شده ولي نرفتم دكتر ميتر ...

چندماه بعد سقط اقدام کردید؟

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز