2821
2789
نکنه این موقع شب دست گل به آب دادی کلک یاد بارداری افتادی 😂😜

نه الان دوماهه تواقدامم ماه قبل که پری شدم خیلی ناراحت شدم خواستم اینجاباکسایی که تواقدامن دردودل کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه الان دوماهه تواقدامم ماه قبل که پری شدم خیلی ناراحت شدم خواستم اینجاباکسایی که تواقدامن دردودل کن ...

نه عزیزم شوخی کردم بات. اگ دوس داری زودحامله شی برو دکتر زنان بت دارو میدن که رحمت و بدنت زودتر آماده بارداری شع 

نه الان دوماهه تواقدامم ماه قبل که پری شدم خیلی ناراحت شدم خواستم اینجاباکسایی که تواقدامن دردودل کن ...

ان شاءالله به زودی زود خدا دامنتو سبز میکنه 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون
منم منتظرم 🙃🙃  چند روزه عقب انداختم ولی بی بی چک منفیه😭😭

من هنوزموعدمم نرسیده ولی عجله دارم دوس دارم زودتربفهمم انشالله توهم بزودی بادیدن بی بی چک مثبت خوشحال شی

نه عزیزم شوخی کردم بات. اگ دوس داری زودحامله شی برو دکتر زنان بت دارو میدن که رحمت و بدنت زودتر آماد ...

رفتم الان 5ماهه که دارم دارومیخورم ولی دوماهه که اقدام کردم

من هنوزموعدمم نرسیده ولی عجله دارم دوس دارم زودتربفهمم انشالله توهم بزودی بادیدن بی بی چک مثبت خوشحا ...

اصلا استرس نداشته باش تا میتونی خودتو و شوهرتو تقویت کن

من حدود یک سال و نیمه درگیر این ماجرام یه سقط هم داشتم☹

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون
رفتم الان 5ماهه که دارم دارومیخورم ولی دوماهه که اقدام کردم

دوماه که چیزی نیس عزیزم طبیعیه استرس نداشته باش چون همین مهم ترین علتشع که جلوشو میگیره.. خیلی ریلکسس هرشب تلاشکن میشه مطمعن باش😜 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز