2777
2789
عنوان

سر دوراهی موندم کمک لطفا

238 بازدید | 25 پست

بچه ها بنظرتون پسری که ماهی سه میلیون فقط حقوق میگیره و از ی طرفی تنها پسر خانوادست هست و خرج خانوادشم میده و از ی طرفی هم عاشق منم هست اما واقعا با این حقوق کم نمیشه زندگی کرد دیگه تازه. میگه وقتی ازدواجم کنیم باید با مادرش تو ی خونه زندگی کنیم و خواهرش که طلاق گرفته و مادرش رو هم نگه داریم شما خواستگار با این شرایط قبول میکنید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن  تب عشقش با دعوای مداوم مادرشوهر و عروس کم میشه اونوقت بیچار ...

نمیدونم والا خودش اینقدر منو دوست داره تازه رفتار مادرشم باهام خیلی خوبه مادرش دختر دایی مامانمه 

نمیدونم والا خودش اینقدر منو دوست داره تازه رفتار مادرشم باهام خیلی خوبه مادرش دختر دایی مامانمه&nbs ...

این دوست داشتن یه خورده دیگه عادی میشه

دردسر و مشکلاتت شروع میشه

شوهر من ۵ سال خواستگار من بود و بشدت داغ الان بی تفاوت و سرد

خیلی اذیت میکنه دست بزن داره

سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات

معلومه ن

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

بنظرم اگه صبرت خیلی بالاست ک هم میتونی با نداری بسازی هم با مادرشوهرو خواهرشوهر و غرغراشون ازدواج کن با این پسر چون فقط دوست داشتن ملاک زندگی نیست 

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…