2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

112 بازدید | 21 پست

پسرم یکساعت پیش از اوپن آشپزخونه پرید پایین😐بعد همون موقع گفت پام درد میکنه و نمیتونست راه بره.پاش اصلا ورم و کبودی نداره ولی میگفت درد میکنه🤦‍♀️

خواهشا بگید چیکار کنم تنهام الان

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چندسالشه اگه توخواب پاشد گفت درد داره صبح ببرش دکتر ولی اگهدچیزی نگفت چیزی نشده عزیزم

۳ سالشه.خداروشکر خوابید ولی قبلش هی میگفت درد داره🤦‍♀️فقط به عقلم رسید براش پماد گیاهی بزنم

تاصبح صبر کن انشالله که چیزی نیست خدایی نکرده اگه آسیب دیده باشه توخواب درد میگیره 

چشم ممنون انشالله

دارم دق میکنم و کاری ازم برنمیاد🤦‍♀️

اپنتون مگه بلنده ؟مااپنمون بلنده نمیزارم بپره میترسم اما یه بارپرید خودش دردش اومد اما پسر همسایه پا ...

بلنده تقریبا پسرمم ماشالله خیلی شیطونه ولی دفعه اولش بود پرید. این دوران کرونا هم که جایی نمیریم طفلک همش خونه🤦‍♀️