2777
2789
عنوان

سقط لطفا بیاین

90 بازدید | 7 پست

من دوبار خونریزی کردم اولی باشیاف یروزه قطع شد دومی ۵ روزه هست....تو این ده روزم دوبار رفتم دکتر متفاوت گفتن جنینت رشد نکرده ک اخری دیروز بود گف شاید خودش سقط شه...

الان شکم درد دارم سه ۴ ساعتی چی کنم تیرمیکشه  ؟

خودش سقط شه راحت تره یا برم بیمارستان ؟

خیلی درد داره؟

نگید 

برو بیمارستان دارویی چیزی بدن اگه خیلی دردداری

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته ای 

سقط جنین. بع این راحتی هم نیست 

اگه میتونی برو دکتر

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

بابت اتفاق پیش اومده واقعا متاسفم 😔

منم ۴ ماه پیش این مشکلو داشتم

بقایا داشتم از ترس دکتر نرفتن دوش اب گرم گرفتم بعدس از ۱۰ تا پله تند تند رفتم پایین دوبار یک ساعت بعد خونریزی و دفع شد میخای شمام امتحان کن البته خیلیم زعفرون غلیظ خوردم

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون

لطفا بعد از سقط کاملا مراقب باش کاملم سقط شد دکتر برو باید انتی بیوتیک مصرف کنی عفونت نکنی کلی گرمیجات بخور و استراحت کن. 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون