2777
2789

من فعلا تصمیم ب اقدام دارم دوس دارم ب مامانم بگم ولی جلو خودمو گرفتم تازه از اینایی نیستم که هرچی میشه واسه مامانم بگما همیشه همه چیو میریزم تو خودم ولی الان عجیب شدم😁

مدیونید فک کنید هولم😆

دوست خودم بعد ۳ ماه ب خانواده خودش و مادرشوهرش اینا گف ازش ناراحت شدن دیر گفتی😑

اصلا درستش چ وقتیه بنظرتون؟

یکی دیگ از دوستامم وقت اقدام گفت الان چندماهه تو اقدامه

همه هی بهشون استرس میدن پس چرا بچه دار نمیشین

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بذار باردارشدی و بعد ک سالم بود بگو

ن منم نمیگم الان ولی دوس داشتم بدونم بقیه کی میگن

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

من همون لحظه که ازمایش دادم گفتم،مثلا به خانوادم نگم به کی بگم؟تو اون ۳ماه ک خانوادم میخواستن بی خبر بمونن کی به من میرسید؟خانوم باردار نیاز به مراقبت داره خب

من ۲ماهه ک بودم رفته بوذیم بیرون بعد همه تویه ماشین شوهرم رفت درشیرینی فروشی شیرینی خرید اوردتعارف کردهمه تعجبب کزدن تازه عروسی کرده بودیم ینی س ماه بود

یه خانوم هستم ازاین شخصیت خوشم میاد😍.

الان تازه میخوای اقدام  کنی نباید بگی، جواب ازمایشت مثبت شد فقط به مامانت بگو برای اینکه به بقیه هم بگی 

در زودترین حالت بعد سونو قلب باید بگی

ولی بهترین حالت بعد غربالگری اوله یعنی۱۲ هفته من اونموقع به همه گفتم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

تو اقدام ک اصلا نباید بگی ولی وقتی حامله شدی صبر کن بعد اینکه از قلبش اینا مطمئن شدی بگو منم تو دوتا حاملگیم همون روز اول گفتم ولی دومین حاملگیم بچم سقط شد 11 هفته بودم میگفتم کاش به کسی نمیگفتم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

درستش کاریه ک دوستت کرده چون الان سقط زیاد شده بزار قشنگ تو رحمت جون بگیره بعدا بگو. 

من اولی رو جوگیرانه به همه گفتم پشیمون شدم دومی رو نگفتم به کسی و سقط شد خداروشکر مادرشوهرم هنوزم نمیدونه.. و  اقدام بعدی هم نمیگم تا حسابی جون بگیره

اصولیش اینه که بعد از ماه 4 یا 5 بگی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

تاباردار نشدی نگو

اگه دیربارداربشی‌هم به فکر میوفتن هم‌خودت استرس میگیری اصلا به کسی نگواگع بارداربودی .بعداینکه رفتی سونوگفتن قلبش تشکیل شده اونموقع بگو

بعدشم سراقدام‌هرچقد بیخیال وبدون استرس باشی زودمامان میشی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز