2821
2789
عنوان

یه لحظه میای ؟🥺💔

317 بازدید | 30 پست

@000kkk  

میشه بهم بگی رابطه ام با شوهرم خوب میشه یا جدامیشیم ؟ 

اگه خوب میشیم کی ؟ 

اگه نه بازم کی؟ ببخشید تو رو خدا خیلی حالم بد بود مجبور شدم بپرسم 

برات قرآن میخونم 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم   اینو که بهت گفتم دلم بهم گفت  بخدا باور کن   خودم حس میکنم دلم ...

واییی خدا از دهنت بشنوه 

یعنی میگی صبر کنم ارزش داره؟ 

آخه خیلی باهام سرد برخورد میکنه همش میگه حالم بده دارم میمیرم و اینا شاید بهتر باشه جداشیم و این حرفا منم دو دل شدم ولی خیلی وابستشم

واییی خدا از دهنت بشنوه  یعنی میگی صبر کنم ارزش داره؟  آخه خیلی باهام سرد برخورد میکنه ه ...

عزیزگ  باهاش صحبت کن اگه موافقت کرد برین مشاوره حل میشه به نظر خودت  حیف نیست زندگیتو خراب کنی؟

زندگی🌼 زیباست...
عزیزگ  باهاش صحبت کن اگه موافقت کرد برین مشاوره حل میشه به نظر خودت  حیف نیست زندگیت ...

صحبت کردم خیلیی سرده 

مشاور هم نمیاد اصلا 

۱۲ روز میخوام دعای توسل هدیه کنم به نرجس خاتون و به پسرش قسمش بدم و بعد ۲ رکعت نماز برای امام زمان بخونم تا الانم ۵ روز خوندم ولی خب امشب بازم میگفت میخوام بمیرم و اینا

عزیزگ  باهاش صحبت کن اگه موافقت کرد برین مشاوره حل میشه به نظر خودت  حیف نیست زندگیت ...

عزیزم بنظرت مشکل من امسال حل میشه؟اگه نه کی حل میشه؛؟دعات میکنم بهم بگی😔 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
واییی خدا از دهنت بشنوه  یعنی میگی صبر کنم ارزش داره؟  آخه خیلی باهام سرد برخورد میکنه ه ...

به جای این کارا چرا نمیرین پیش یه مشاور خانواده؟😐

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
صحبت کردم خیلیی سرده  مشاور هم نمیاد اصلا  ۱۲ روز میخوام دعای توسل هدیه کنم به نرجس خاتو ...

خب خودت تنهایی برو

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز