2777
2789
عنوان

سقط لطفا بیاین

185 بازدید | 17 پست

من دوبار خونریزی کردم اولی باشیاف یروزه قطع شد دومی ۵ روزه هست....تو این ده روزم دوبار رفتم دکتر متفاوت گفتن جنینت رشد نکرده ک اخری دیروز بود گف شاید خودش سقط شه...

الان شکم درد دارم سه ۴ ساعتی چی کنم ؟

خودش سقط شه راحت تره یا برم بیمارستان ؟

خیلی درد داره؟

نگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بیچاره 

برو بیمارستان حالت بد نشه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

منم با قرص داذم سقط میکنم ده تا میزوپروستول خوردم هنو منتظر سقطم نمیشه دمنوش میخورم زعفران میخورم هنو ک خونریزی دارم فقط  لخته  میادباید ی بافت بیاد نمیاد

عصبیم میکنه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
شما ک سقط کردین میشه جواب سوالمو بدین من تو اقدام بودم کمک مادرم قالی بلندکردم بعد خون ریزی گرفتم در ...

ن ولی برو دکتر 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دکترتون چی گفتن؟ در کل برین بیمارستان بهتره شاید کامل سقط نشه ب درد سر میافتین 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
بنظرتون چی بود از ترس ب هیشکی نگفتم

خونریزی در حد ی لکه ابنا یا شدید؟

منم با قرص داذم سقط میکنم ده تا میزوپروستول خوردم هنو منتظر سقطم نمیشه دمنوش میخورم زعفران میخورم هن ...

برین دکتر با سونو گرافی مشخص میشه چرا سهل انگاری میکنین 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
برین دکتر با سونو گرافی مشخص میشه چرا سهل انگاری میکنین  

چن روز پیش رفتم گف ضربان نداره

دوباره اومدم قرص استفاده کردم با دمنوش و فعالیت ک بیوفته هنو فقط خونریزی دارم

خون ریزی شدید فقط یه دیقه بود رفتم دسشویی دیدم خونن باخون پریودی فرق داشت صورتی بود

واقعا؟

یکم مشکوکه برو دکتر سونو بده حتما

صورتی بودنش مشکوکه