نشنیدی تا حالا اسمشو?
اول پیاز بزرگ سرخ کن تو بخارپز.بعد گوشت گوسفند بدون استخوان وچربی یک کیلو بریز بذار سرخ بشه تو روغن.بعد لوبیا ونخود هردوباهم یک پیمانه بشن بریزتوبخارپز و اب بریز به مقدار لازم بذار بمزه.
قابلمه برمیداری توش برنج نیمه و عدس وماش میذاری و اب میریزی تو قابلمه و درشو میبندی.نمک هم بریز بذار بپزن.اب جوش داشته باش تو چایساز یا قوری.اگر کم اومد بریزی تو قابلمه.عدس وماش هم هرد باهم یک پیمانه بشن.برنج سه پیمانه.من به جای برنج با بلغور گندم درست کردم چون بییشتر لعاب میکنه.و هم چاق کنندست.و کلا من طعمشو بیشتر می پسندم.
بعد که گوستا پختن لوبیا ونخود رابه قابلمه درنال جوش اضافه کن و بعد گوشتارو ریش ریش کن و تو قابلمه بریز.درانتها که اماده شد فلفل قرمز کمی بریز و کمی ادویه اصلا زردچوبه نریزی.
بعد هم بزن و سیر ..هرچه بیشتر بهتر ..رنده کن و سرخش کن و توقابلمه بریز.و هم بزن تا لعاب کنه و جابیفته.بعد سرو
کن.ترشی و فلفل سبز و دوغ هم کنارش توسفره بذار.
نوش جان.