2777
2789
عنوان

خبر خوب

109 بازدید | 7 پست

راسته ؟ شمام شنیدین؟

دوستان
یه خبر خیییییلی جدید و داغ و خووووب و عااااااالی و پر از انرژی مثبت و  امیدوار کننده تقدیم به تک تک شما
این پیام رو واسه همممممه دوستانتون بفرستید تا از استرس و ترسشون کم بشه و با انرژی مثبت این پیام به زودی به دنیایی پر از آرامش دست پیدا کنند🤗🤗🤗🤗  جهشهای جدید ویروس کرونا مثل لاندا ویوتا،  خوشبختانه نه تنها افزایش محسوسی نشان نداده اند بلکه روند کاهشی داشته اند مخصوصا نوع یوتا که بهداشت جهانی هم اعلام کرده منجر به بیماری جدی نمیشود. بنابراین نظريه یک دانشمند که گفته بود آخرین قدرت این ویروس مربوط به دلتا بوده و چندماه دیگر این بیماری مثل سارس و آبله که اپیدمیشان بیش ازدوسال طول نکشیده،  به سلطه خود پایان خواهدداد، احتمالا درست از آب درخواهد آمد و تمام  فرصت طلبان فریبکار و دروغگو و پلیدی را که در این بازیه کرونا برای منافع مادی خود بر علیه همنوعان خود و بشریت
به هر عملی دست زده و میزنند و احتمالا نقشه کشیده بودند، مضمحل و رسوا خواهند شد.
خدایااااااا واقعا شکرت
که دوباره دنیایی پر از سلامتی و شادی بهمون تقدیم میکنی
خدایا امیدمون فقط به خودته
نه بنده‌های بیخودت
وااااااای دوستان من که که واقعا خوشحالم
این خبر منبع موثق داره
و به هم با فرستادن این پیام انرژی مثبت مضاعف هدیه بدین🤗🤗🤗🤗🤗💞💞💞💞💕💕💕💖💖💃💃💃💃💃🎁🎁🎁🎁🎁🎁

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🤍

فک کردم چخبر خوبیه😑

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.