2777
2789
عنوان

شیر ندارم☹️

200 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها ❤️

من یه ماه پیش زایمان کردم شیرم خیلی کمه در حد روزی ۳۰ سی سی میدوشم 🥺

چیکار کنم زیاد شه راهکاری دارین؟

گالاکتومید لاکتاول ترومام هم میخورم اما انگار اثر نداره 😔

🩷

من شنیدم نخود پخته شیرو زیاد میکنه دلستر ابم زیاد بخور منم اصلن نداشتم تلاش نکردم شیرخشک دادم☹

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شنیدم نخود پخته شیرو زیاد میکنه دلستر ابم زیاد بخور منم اصلن نداشتم تلاش نکردم شیرخشک دادم☹

نخود پخته که باعث نفخ بچه طفلکی میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

اخه میگن نخود نخورین نفخ میاره برا بچه شدید 

منم در حال جنگم دارم تلاشمو میکنم 😭

خیلی سخته

🩷

برای من جواب داد، تجویز عمه مرحومم بود

اش ساده بدون حبوبات فقط سبزی و رشته داخلش پیاز داغ زیاد و با سکنجبین شیرین کن بخور،اینقدر شیرم زیاد شده بود همین جور میریخت

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
اخه میگن نخود نخورین نفخ میاره برا بچه شدید  منم در حال جنگم دارم تلاشمو میکنم 😭  خیلی ...

اره یکم نفاخه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نخود پخته که باعث نفخ بچه طفلکی میشه

ولی بشدت زیاد میکنه شیرو میشه ۲۴ساعت خیس کرد مرتب ابشو عوض کرد 

اره دگ مجبور شدم شیرخشک بدم ☹️

حالا خواهرم هم شیرخشک بهش میده هم شیرخودش

اول سینه خودت روبهش بده تاشیربیادتوی سینت بعدشیرخشک روبا قطره چکان بهش بده این راه روهم امتحان کن اگر جواب ندادباشیشه بهش بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز