2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

93 بازدید | 10 پست

من لیسانس مهندسی صنایع دارم برای ارشد کنکور دادم رتبه گرایش بهینه سازیم شده ۳۶۰ میخاستم بدونم گرایش حمل و نقل ریلی دانشگاه علم‌وصنعتو بزنم یا گرایش بهینه سازی دانشگاه فردوسی مشهدو. تازه دانشگاه مالک اشترم میارم. موندم چیکار کنم.

به دنبال آرزوهایم می روم؛ هرچه می خواهد از سنگ سرزنش قضاوت ببارد؛ هیچ کس را توان ستاندن تصویر رویایم نیست؛ عهد بسته ام قبل از مرگم نَمیرم
خونه تون كدوم شهره؟

خونمون سنندجه.

به دنبال آرزوهایم می روم؛ هرچه می خواهد از سنگ سرزنش قضاوت ببارد؛ هیچ کس را توان ستاندن تصویر رویایم نیست؛ عهد بسته ام قبل از مرگم نَمیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تهران بزنيد    اگه مجازي باشه    اخذ مدرك از تهران با ارزشتره        اگه حضوري باشه سنندج ب تهران خيلي نزديكتره

در هر صورت تهران براتون بهتره     علم و صنعت خوبه     فقط خيلي از نظر حجاب و ارايش سخت ميگيرن

تهران بزنيد    اگه مجازي باشه    اخذ مدرك از تهران با ارزشتره     &nbs ...

با حجاب و آرایشش مشکلی ندارم چون همیشه سادم وقت آرایشو اینارو ندارم  ولی تو گرایشام بدجوری دو دلم

سلام  ی راهنماییم کنید؛ چندسال دیگه انتخاب رشته دارم  کدوم مهندسی بازارکار خوبی داره؟ ا ...

بازار کار سال ب سال بهم میریزه در حال حاضر مهندسی برق مکانیک صنایع بازار کار خوبی دارن. مهندسی عمرانم خوبه ولی خو همشون بستگی ب کار خودتم داره بازار کار کار میخاد ن صرفا مدرک

بازار کار سال ب سال بهم میریزه در حال حاضر مهندسی برق مکانیک صنایع بازار کار خوبی دارن. مهندسی عمران ...

کلی تحقیق کردم 

برق ک ریاضی فول میخاد 

مکانیک !من دخترم   خیلیا گفتن نیا 

عمران ....

ممنون عزیزم راجبش فکر میکنم 

اما مهندسی صنایع گفتن خیلی زیر شاخه داره و گسترده تره 

کلی تحقیق کردم  برق ک ریاضی فول میخاد  مکانیک !من دخترم   خیلیا گفتن نیا  ...

خاهش میکنم عزیزم. آره صنایع خیلی گستردست بازار کارشم گسترده و وسیعه 

بخونم پس؟

بستگی ب علاقه خودت داره. مهندسی صنایع تجزیه و تحلیل قوی میخاد و اینکه توش انتگرال خیلی مهمه چون احتمال مهندسی و آمار مهندسی یکی از دروسای اصلیشه‌ و پیشنیاز خیلی از درسان.