2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دایرکتر هستم و جذب میکنم برا شرکت اما خب هزینه داره و متاسفانه کسی اعتماد نمیکنه

هزینه اش چقدره؟

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
هزینه اش چقدره؟

اینجا خیلی کارا هست مثل تایپ نقاشی عکاسی پاور پوینت تهیه فیلم فروش محصول دایرکتری خلاصه نویسی گویندگی اما خب راحت ترینش دایرکتری هستش من هستم اما خب چون شرکت هزینه ثبت نام میگیره بقیه هم اعتماد ندارن رسما کارم خوابیده

اینجا خیلی کارا هست مثل تایپ نقاشی عکاسی پاور پوینت تهیه فیلم فروش محصول دایرکتری خلاصه نویسی گویندگ ...

بله آشنا هستم با این وضعیت اقتصادی که برای مردم به وجود اومده باید بهشون حق داد بعضیا واقعا ندارن

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
درسته منم بخاطر همین ول کردم  

انشاالله درست میشه زندگی همه خوب میشه فراوانی زیاد میشه

منم میخوام ولی نیس..

سلام عزیزم شمارم تو امضام هست برای کار اینترنتی دوست داشتید پیام بده راهنماییتون میکنم 

هم ثبت نام رایگان هست هم آموزش هامون 

به امتحانش می ارزه چون واقعا نیاز به هزینه ای ندارید 

درامدتون به میزان پشتکار و وقتی که میزارید بستگی داره

آزادی مالی و زمانی دارید