2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سرنوشت اعتقادی ندارم چون معتقدم همش و همش همش به دست خودت رقم میخوره!!!!

😐ینی اون شیش نفری که زیر یه تریلی پودر شدن با پیکان دست خودشون بود ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چطوری اخه

ببین اول باید ذهن خودتو درست کنی رو چیزای ک میخوای متمرکز باشیی مثبت اندیش باشی حسو حالتو خوب کنی سعی تغییر کنی و اینک میگی با دعا این چیزا وااقعا اشتباهه. این خودتی ک میتونی خودتو نجات بدی. کتاب بخون خیلی کمکت میکنع ک فکرتو تغییر بدی تا ب چیزای ک میخوای برسی کتاب راز و معجزه از راندابرن. کتاب ۴ اثر از فلورانس اسکاول شین

😐ینی اون شیش نفری که زیر یه تریلی پودر شدن با پیکان دست خودشون بود ..

نه والا😂😂😂😂😂😂😂

راستشو بخوای جوابی واسش ندارم ولی مطمئنم هیچ ربطی به سرنوشت و قسمت نداشته و فقط یه حادثه و اتفاق بوده

که من غم دارم اندازه زیبایی تو.

به قسمت چی عزیزم ؟ پس چرا هر کاری میکنم به بن بست میخوره

ببین عزیزم قسمت هم خودمون رقم میزنیم با توکل ب خدا. ببین مثلا یکی میاد تو زندگیت از هر لحاط عالیی ما ب این میگیم قسمت چون خدا خواستع و اون  ادم سر راه زندگی تو قرار گرفتع ولی توام باید طرز فکرتو درست کنی مثبت بخوای چیزای خوب بخوای تا خدا چن برابرشو بت بده مطمئن باش ک میشع فقط باید خودتو تغییر بدی

نه والا😂😂😂😂😂😂😂 راستشو بخوای جوابی واسش ندارم ولی مطمئنم هیچ ربطی به سرنوشت و قسمت نداشته و ف ...

سرنوشت آدما از قبل نوشته شده کی بدنیا میان با کی ازدواج میکنن چند تا بچه میارن شرایط زندگیشون چجور خواهد بود و دقیقن چع ساعت و دیقیقه ای از دنیا میرن

شوهر خالم بعد ۹۸ سال امروز فوت کرد ب مرگ طبیعی 

ماشالله😐۵۰ یا ۶۰تا نوه و بچه نتیجه داره😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠