2777
2789
ژل برای جوش پرایوت خوبه میمالی رو صورتت نیم ساعت بعد میشوری سر دو ماه تموم میشه فقط چربی اینا زی ...

چیکاااااااار؟؟؟؟👀👀👀👀👀

چه گویم که خود ناگفته بهتر میداند💜✨️‌‌‌                                 ‌ یا اباالفضل العباس🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای جوش اگر دکتر نرفتی اول برین دکتر و چکاپ بدین منم اول نمی رفتم بعدش رفتم و متوجه شدم مشکلم چیه 

اگر مشکلی نیود حتما روتین پوستی داشته باش حل میشه

شوینده مخصوص پوستت،تونر و آبرسان و ضد آفتاب اینا خیلی تاثیر داره رو جوش نزدن و برطرف شدن جای جوش

اگر حساسیت نداری ماسک خانگی از نت بردار هفته ای دوبار استفاده کن عالیه

برای جوش چ ازمایشی باید داد؟ مشکل شما چی بود ؟

من یه مدت صورتم پر شد قبلنم کم و بیش میزدم بعد رفتم متخصص پوست قبلا آزمایش داده بودم ، دکتر می نویسه برات کبد و هورمونا داده بودم و سونو هیچ مشکلی نبود گف پلی خفیف داری که تو آزمایش نیومده بعد قرص داد خوب شد گذشت دوسه سال دیدم موهای زائد داره اضافه میشه  رفتم متخصص غدد الانم دارو میخورم 

اونم گفت پلی کیستیک خفیفم

حالا امیدوارم شما مشکلی نداشته باشی ولی بری بهتره محکم کاریه ،بعدم دارو یا کرمی اگر مناسب باشه دکتر برا پوستت می نویسه 

بعد 6 ماه جواب میده؟

عزیزم بستگی داره کبدت چقد چرب باشه

ویا اینکه اصلا جوشای صورتت از کبدته یا از طبع بدنت

ویا ممکنه غذاهایی ک میخوری بهشون حساسیت داشته باشی

ویا از بهم ریختن هورمونای بدنت باشه

اگه از کبدت باشه ک باید غذاهای فست فودی و چرب رو کنار بزاری سرخ کردنی هم کم بخوری و عرق کاسنی هم مرتب بعدهروعده غذایی بخوری

اگه طبع بدنت باشه ک اگه گرم باشی هرچیزی بخوری ک کوچکترین گرمیی داشته باشه سریع جوش میزنه صورتت ک زیر نظر ی متخصص طب سنتی باید بری ن دارو گیاهیای الکی و معمولی

اگه از حساسیت باشه بهتره قرص سیتریزین استفاده کنی ک عوارضش کمتره و خواب الودت نمیکنه

از بهم ریختن هورمنای بدنت باشه ک باید دارو استفاده کنی برای مرتب شدن پریودیات

عزیزم بستگی داره کبدت چقد چرب باشه ویا اینکه اصلا جوشای صورتت از کبدته یا از طبع بدنت ویا ممکنه غذ ...

پریود هام منظمه دو سه روز اینور و اونور میشه که میگن طبیعیه 

البته چیزای شیرین میخورم 

صورتمم وکس کردم از اون به بعد جوش زد 

دست و پامم کرم موبر زدم جوش زده خوب نشده هنوز 

پریود هام منظمه دو سه روز اینور و اونور میشه که میگن طبیعیه  البته چیزای شیرین میخورم  ص ...

عزیزم شیرینی جات خودش سمه برای کبد برای سیستم ایمنی بدن

بعد از اصلاح اگه تونستی این ژلی ک عکسشو میزارم پیداکنی عالیه قیمتشم پایینه 

من همه جور ژل بعداصلاح استفاده کردم ولی فایده نداشته ب اندازه این

قبل اصلاح همیشه صورتتو باشامپو بچه تمیز بشوربعداصلاح صورتتو بشور بادستت اب صورتتو بگیر سریع بزن روش با هیچی خشک نکن صورتتو

برای اصلاح بدنتم از حموم اومدی بیرون بدنت همینجور ک نم داره سریع بزن

روز بعدم دوباره تکرار کن اصلا یدونه جوش نمیزنه

ازمایش هورمون شامل چیا میشه ؟

آزمایش کامل هم تیروئید و fsh,lh,قند و خیلی هست  ولی یه خون میگیرن همشو بررسی می کنن فک نکنم خیلی گرون باشه دکتر خودش مناسب بدونه می نویسه اگرم ننوشت خودت بخواه که بنویسه چیز خوبیه هر کسی هر سال باید انجام بده