دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
من میگرن دارم گلم چند وقت پیش رفتم دکتر گفت اگه تیر میوشه میگرن نیست
ولی اگه انگار مثل ضربه زدن میمونه میگرن
ینی هی مثل قلب ضربه میزنه میگرنه
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
من دارم اولش با سردرد شروع میشه آروم آروم سردرد وحشتناک میشه با حالت تهوع استفراغ که حتی قرص هم نمیتونم بخورم چون بالا میارم فوری تا چند روز هم ادامه داره حداقل ماهی یک بار اینجوری میشم
آره اتفاقا مال منضربان داره 😢😢😢حوصله صدا رو هم ندارم دلم میخوادهمه جاساکت و تاریک باشه
من مادرمم میگرن داره ارثیه
اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
خودم متوجه میشم اول اولش یه قهوه غلیظ میخورم. اگه معدم خالیه حتما غذا میخورم. بعد هم شیاف دیکلوفناک۱۰۰ میزارم. اگه شما خفیف تر هستید قرص مسکن بخورید مثل نوافن یا استامینفن ساده ۵۰۰
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀