2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک اسمش میومد حالم ب هم میخورد چقد گفتن نتونستم بخورم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

سلام بچه ها 

یه سوالی داشتم کسی جوابشو میدونه

سیکل پریودیم ۲۸ روزست ولی هیچوقت منظم نیست ینی همیشه سه چاهار روزی جلو میندازم

امروز دو روز از سیکلم گذشته بود بی بی زدم خیییییییلی کم رنگ هاله انداخت خیلی خوشحال شدم ولی الان دلم گرفتگی دارم یکمم خون به صورت لکه صورتی اومد دارم سکته میکنم

من عاشق کله پاچم اما جز سیرابیش،، باردارم نبودم میدیدمش حالت تهوع میگرفتم دست خودم نبود،،، من ویار ندارم اما اللن چندباره معدمک خالی میشه زیاد ضعفم بزنه دیر غذا بخورم عوق میزنم،،باعرض پوزش

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

تاثیر نداشت برای من

فقط اینقدر عوق زدم جونم بالا اومد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
تاثیر نداشت برای من فقط اینقدر عوق زدم جونم بالا اومد

اره چربه،،تهوع رو بیشتر میکنه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اره چربه،،تهوع رو بیشتر میکنه

یه بوی فاجعه ای میداد

تا چند وقت حس میکردم زندگیم بوی سیرابی گرفته

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چجوری میچختی و چقدر میخوردی که اذیت نشی

مامانم میپخت خودم که اصلا نمیتونستم اینقدر حالم بد بود بده هیچ دیگه تمیز میکنی پیاز زردچوبه تفت میدی اب میریزی میپزه تو زودپز اگرم‌نمیتونی بده شوهرت از بیرو بگیره

مامانم میپخت خودم که اصلا نمیتونستم اینقدر حالم بد بود بده هیچ دیگه تمیز میکنی پیاز زردچوبه تفت میدی ...

کاش اثر داشته باشه چون تحمل خودش برام از همه چیز سخت تره