2777
2789
عنوان

كنكوري هاي ١٤٠١

358 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دكتر شكيبا قاسمي هستم رتبه هفصد كنكور كلي منابع و ويديو هاي اساتيد برتر رو دارم به صورت كانال تلگرام در اختيار تون ميزارم رياضي اريان حيدري_ فيزيك يحيوي _شيمي بابايي _زيست دكتر حنيف عظيمي_ زبان مرتضي زينعلي و كيا سالار_ادبيات يكتا و شاهين زاد_عربي ميثم فلاح_ديني و زندگي دكتر كريمي_ دبيرا مطرح هستن و با اموزش هاي مجازي بد بچه ها واقعا نيازه داشتن دبيري كه بشه درسش رو فهميد قيمت اين منابع خيلي گرونه من ١٥ تومن خريدم ولي به قيمت خيلي پايين دراختيار كنكوري ها ميزارم هدفمم فقط دسترسي اين منابع به همه بچه هاي كنكوري هستش هركسي خواست درخدمتشم

شما کارت غیر قانونی هستش و از نظر شرعی هم درست نیست مگر اینکه این اساتید که گفتی راضی باشن.دائم سر کلاس هاشون میگن که راضی نیستن و اینکار مصداق دزدیه مگر اینکه کار شما خلاف چیزی باشه که من فکر میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر شکیبا قاسمی من اسم شما رو به اریان حیدری و یحیوی و بابایی میدم ببینم خبر دارن و رضایت دارن؟در غ ...

😐😐😐😐

من نمیدونم چه پزی داره نسخیتون،اگه شیکه ماهم بشیم با جماعت هپلی جور😉کارمندین شما،چندین شما!؟واس یه ذره احترام سمین شما،اب قندین شما،مردین شما!؟

واقعا از همه شما دوستان نازنينم معذرت ميخوام من نه دزدم و نه اطلاع دارم اينا چين دوستم مشاور كنكوره اين متن رو داد من گفت بزار صفحه شخصيت تو ني ني سايت من ذره اي نميدونستم اين كار حرامه واقعا خدا منو ببخشه انشالله اين پست رو من قفل ميكنم كامنت هاشو و بعد براي حذفش پيگيري ميكنم از همه تون معذرت ميخام