2777
2789

اولا ک چطور پیج فیک باید بسازم؟؟ایمیل الکی اصلا بلد نیستم بسازم(یکی توضیح بده)

دوم اینکه من میخام یکیو فالو کنم...بعد ایدی و ایناشو ندارم فقط شمارشو دارم...میتونم پیداش کنم؟

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمیل از گوگله دیگه . بزن ساخت جیمیل‌.

بعد کد میاد که تو جیمیل گوشیت.

باید بزنی.

از شماره همیشه نمیشه چون ممکنه طرف زده باشه مخاطبین دنبال نکنن

🌷بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیمبرای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیمبرای سلامتی و سعادت آدم ها دعا کنیمبیاییم برای گشایش قفل های بسته وزنگ زده ی زندگی انسان های گرفتار دعا کنیم🌷

گوگل بزن ساخت ایمیل 

سایتو باز کن یه اسم و فامیل وارد کن تاریخ تولد اینا با پسورد مد مظرت..ایمیل ساخته میشه بعد برو تو اینستا قسمت نام نویسی ایمیلتو وارد کن یه پیامک میاد به ایمیلت

اون پسوردی ک برات فرستادن وارد کن یه پیج اینستاگرامی ساختع میشه بعد اسمی ک میخای واسه پیجت بذار و پروفایلت تنظیم کن

کاربری دوممه کاربر قدیمی هستم😍
ایمیل از گوگله دیگه . بزن ساخت جیمیل‌. بعد کد میاد که تو جیمیل گوشیت. باید بزنی. از شماره همیش ...

اصن لازم به اینا نیست برای پیج فیک

هر ایمیلی بزنی قبول میکنه حتی ایمیلی که ساخته نشده

من امتحان کردم

اصن لازم به اینا نیست برای پیج فیک هر ایمیلی بزنی قبول میکنه حتی ایمیلی که ساخته نشده من امتحان کر ...

ایمیل ساخته نشده دیگه چیه.

اول باید ایمیل بسازی 

🌷بیاییم برای شادی یکدیگر دعا کنیمبرای زندگی پر از مهربانی و عشق دعا کنیمبرای سلامتی و سعادت آدم ها دعا کنیمبیاییم برای گشایش قفل های بسته وزنگ زده ی زندگی انسان های گرفتار دعا کنیم🌷
ایمیل ساخته نشده دیگه چیه. اول باید ایمیل بسازی 

ایشون فیک میخوا د😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑خاموشیست

هستی گلم امتحان آیین نامه رو مقدماتی دادی فقط یا اصلی ؟

سلام عزیزم...من ی سایت بود نوشته بود تست درایو اگ اشتباه نکنم اصلی بود ک کلا ۴۴ تا تست بود

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾