2777
2789
عنوان

تجربه عکس رنگی.......

1281 بازدید | 18 پست

کی تجربه عکس رنگی داره

کیا بعد عکس رنگی باردار شدن؟

دکترم احتمال داد لوله ها بر اثر عفونت بسته شده باشه چون قبلا باردار شدم یه بار

قبلش مسکن بخورم؟

درد داره خیلی؟تجربه زایمان طبیعی دادم(زایمان زودرس)

روز چند پریود باید انجامش بدم

عزیزم علائمی چیزی داشتی دکتر این تشخیص رو داد؟  منم چندساله منتظرم ازمایش و سونو خوب بوده ولی ...

من یکسالو نیمه اقدامم دو سال پیش با اولین اقدام باردار شدم  ولی بعدش دی باردار نشدم دکتر گفت تا الان باید میشدی منم ترسیدم یکی دو ماه عقب انداختم عکس رنگیو ولی زود تر باید انجام بدم خیالم راحت شه یا اگه لوله هام بستس باز شه

توام زود تر انجام بده چون وقتی خودتو شوهرت کاملا سالمین حتما مشکل از لوله هاست علائم خاصی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدل  انقد خسته شدم از دکتر  یکی از بچه ها گفت گیاه  پنج انگشت بخور این ماه ...

آزاد حدود۴۰۰ میشه با دفترچه نیرو مسلح ۱۲۵ گفت

اون برا گرم شدن رحمه با رازیانه دم کن با عسل بخور هر هشت ساعت یه بار عسل و سیاهدونه آسیاب شده بخور با روزی ۵ تا خرما اگه رحمت سرد باشه یه ماه اینارو بخوری زود باردار میشی ب امید خدا ولی عکس هم بنداز برا اطمینان

باز نشد با عکس؟ مادرزاد بسته بود از در اثر عفونت؟

باز نشد

گفتن بخاطر سزارین شده

الان دارم با طب سنتی میرم جلو انشاالله ک نتیجه بگیرم

دکتر گف با ی لوله هم باردار میشی ولی من میخوام با این روش بازش کنم ولی اقدامامم میرم ماه پیش فهمیدم اینجوره اقدام نرفتم ناامید شدم

آزاد حدود۴۰۰ میشه با دفترچه نیرو مسلح ۱۲۵ گفت اون برا گرم شدن رحمه با رازیانه دم کن با عسل بخور هر ...

ممنون عزیزم 

حتما 

الهی که بحق همین ماه عزیز شما و همه ی کسایی که چشم انتظار نی نی هستن خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده همچنین به من

باز نشد گفتن بخاطر سزارین شده الان دارم با طب سنتی میرم جلو انشاالله ک نتیجه بگیرم دکتر گف با ی ل ...

بله با یه لوله هم میشه ولی ایشالله اون یکی لوله ت هم باز شه نی نی دار شی ب سلامتی

بله با یه لوله هم میشه ولی ایشالله اون یکی لوله ت هم باز شه نی نی دار شی ب سلامتی

سلام میخواستم بگم منم بعد بارداری اولم تا سه سال باردار نشدم بدون هیچ مشکلی بعضی چیزا رو دکترا نمیفهمن من به قول مامانم شیر پر کردم سر سه سال باردارشدم بدون هیچ دارویی از مادر بزرگم بهم ارث رسیده حالا توهم برو عکس بگیر اگه سالم بودی اصلا ناراحت نباش شاید مثل  من باشی 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
سلام گلم .من ماه پیش توی بیمارستان آرمان با بی حسی عکس رنگی رحم گرفتم. هر سوالی داری بپرس تا جوابشو ...

سلام عزیزم ممنون اینجا با بیحسی انجام نمیدن پس از دردش خبر نداری؟جوابش چطور بود گرفتگی داشتی ک با عکس باز شه؟

بعدش من هر مال لتروزل میخورم چون تنبلی دارم بدون دارو فولی هام ضعیفن امروز رفتم عکس رنگی رو نوشت ولی دارو تحریک تخمدان ننوشت دیگه گفت اقدام داشته باش ولی دارو نمینویسم دیگه گفتم چرا گفت نمیشه اصلا