2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 42 پست
مطمئنم هستم باکسی نیست ۳۹ سالشه باباش ۷۰ سالشه یک شب درمیون با زنش رابطه داره شانس من پسرش ...☹

اصن یه جوریه انگار یه جای کار مییلنگه. هرچقدرم سرد مزاج باشه بالاخره هردوهفته یکبار که رابطه میخواد. بنظرم حتما پیش مشاور برو عزیزم. یا اگه میتونی خودت با صحبت کردن باهاش علتشو پیدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن یه جوریه انگار یه جای کار مییلنگه. هرچقدرم سرد مزاج باشه بالاخره هردوهفته یکبار که رابطه میخواد. ...

چندبار بهش گفتم برو دکتر 

حتی کلی قرص ویتامین خریدم دادم خورد 

ولی ...

نمیدونم شایدم از من خوشش نمیاد😔

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
منو شوهرم یکساله رابطه نداریم پس میتونم جدا بشم چه جالب نمیدونستم

یکسال ؟؟؟پس چجوری پیش هم میمونین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
اون اونور میخوابه منم یه ور دیگه 

پس واسه چی ازدواج کرده ...پس نیازاتون چی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
حتی اگه مشکل از زن باشه؟

بله مشکل اگه زن باشه تمام حق و حقوق زن مثل مهریه باید داده بشه بهش و طلاق میده ، چون حق طلاق با مرد هست و زن مشکل بچه دار شدن داره مرد میتونه با همین مدرک زن و طلاق بده و زن نمیتونه دخالتی در رای داشته باشه

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم
هر 6ماه یکبار به زور اونم فقط خودش سریع....... 

خب چراازاول اعتراض نکردی چرا موندی باهاش؟

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

سلام دوست عزیزم. مشکل شما نیاز روانشناسی و مشاوره دارد. من روانشناس و مشاور حقوقی هستم خواستید پی وی پیام بزارید تا مشکلاتتون کاملا بررسی کنم و راهنماییتون کنم در خدمتم ❤️😊

Psychiatrist👩‍💼