2777
2789
عنوان

وکالت

98 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

میخواستم سهم ارثمو بگیدم باید قانونی انجامش بدم ، رفتم پیش وکیل ، میگه ۱۰ درصد از سهم ارثتو میگیرم کارتو انجام میدم ، بش گفتم یرام نمیصرفه ، ۷ تا بچه با مادر خونه هم بدهی داره چیزی بدام نمیمونه ، گفت خودت چن درصد پیشنهاد میدی ؟ گفتم بذار فکرامو بکنم 

بنظرتون چن درصد بگم خوبه 

۱۰درصد خوبه

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده درصد زیاده به نظرم منم...بگو پنج درصد،اگه دیدی خیلی گیر داد روی هفت درصد توافق کن

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
ده درصد زیاده به نظرم منم...بگو پنج درصد،اگه دیدی خیلی گیر داد روی هفت درصد توافق کن

اره خیلی زیاد میگه ، ما ۷ تا بچه ایم ، ۴ تا دختر و سه تا پسر با مادرم ، بخوایم مالیات و دارایی رو کم کنیم نهایت دست دخترا چیز خاصی نمیاد