یه دختر دوساله دارم و الان دوقلو باردارم هفته ده هستم.با مادرشوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم اونم یه پیرزن بی اعصابه.دخترمم تازیگیا خیلی بداخلاق شده همش کارش جیغ و داده دوسالشه ولی خیلی لاغر دیده میشه 9/600وزنشه.بچه انگار اصلا رشد نداره.شوهرمم کارش آزاده معلوم نیست کی خونه هست کی بیرون.همیشه همه ازم انتظار دارن خونه ترتمیز باشه شام و ناهار آماده باشه در حد توانم این انتظارشونو برطرف میکنم ولی همیشه نمیتونم.کلا من تو خانواده و فامیل به آدم پرصبروحوصله و خونسرد معروفم ولی فک میکنم دارم کم میارم تازگیا چقد زود خسته میشم از کوره درمیرم.قرار بود مثلا آدم مومنی بشم و نماز بخونم ولی این کارو نتونستم درست انجام بدم یه روز خوب نماز میخونم فرداش اصلا اینطور نیستم.میترسم از همه چی ینی چجوری مادری میشم برای بچه هام.وقتی انشاءالله بدنیا اومدن کی کمکم میکنه مادرم پیره خواهرامم هردوشون بچه کوچیک دارن چطور به دخترم میرسم وای خدا وقتی فکر میکنم خیلی حالم گرفته میشه
فقط اولین کاری که میکنید شده یه آلونک اجاره کنید از خونه مادر شوهر فرار کنید
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
بنظرم خونتون جدا باشه بهتر میشه من عنرا تحمل کنم مثلا یکی هرروز سر بزنه خونم
شایدم بی حوصلگیت بخاطر بارداریت باشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نماز رو كه حتما بخون با خودت عهد ببند تحت هر شرايطي نماز ميخوني الان نماز تو تاثيرش رو تو دلي هات زياده قران هم بخون در مورد كار خونه با همسرت صحبت كن كمي كمك كنه مادر شوهرت هم ميتونه يه سري كارها رو انجام بده تنهايي فقط از پا در ميايي اميد. دادن فايده اي نداره بايد اين مسئله رو حل كني سه بچه كارش واقعا زياده
عزیز دلم نکران مباش دخترتو که ماشالله بزرگه بزار به حال خودش هرکار میخواد بکنه از شوهرتم کمک بگیر کارای مادرشوهرتم به هیچ عنوان نکن بگو الان من حامله ام و نمیتونم و خودتو بزن به مریضی و بیحالی خودشون باید انقد بفهمن که تو الان تو چه شرایطی هستی.بعدم گلم نمازتو بخون و همه چیزو بسپر به خوده بالایی خودش یه جور درست کنه کمکت کنه بچه هات بزرگ شن که خودت هنگ بمونی. درضمن تو حامله ای توروخدا برام دعاکن شابد خدا بحرف کرد تو خیلی خیلی بد شرایطیم دیگه نمیکشم😔😔😔😔
میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
الهی حاجتروا بشی، ۱۴ تا صلوات برات میفرستم، برای آبروی منم دعا کن...
خیلی ممنونم گلم... چشم حتما برات از ته دل همین الان دعا کردم. انشالله که هممون حاجت روا بشیم بحق پهلوی شکسته ی حضرت زینب🤲😔
میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
عزیزم خداکمکت کنه ولی خداروشکرکن که تنت سالمه بچت سالمه این روزاهم میگذره واقعا دست تنها مشکله کاش مردا یکم درک کنن, عزیزم بارداری واسه منم دعاکن خدا یه نگاهی بهم بندازه آرزو به دل نمونم