عوارض نداره،من مزونیدلینگ انجام دادم،لکای پوستم ازبین رفته،پوستم دو درجه روشنتر شده
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
تا چقدر دوام داره؟من برا جای جوش که سطحین گفتم برم میگن اثرنداره پایدار نیست
با مزو پوستتون لایه برداری میشه،تا ده روز پوستای سطحی میریزن،بعد از اون بستگی داره چقد روتین پوستی رو رعایت کنین ضدآفتاب بزنین
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من لک بارداری داشتم،یک جلسه رفتم،جوش نزدم،فقط تا ده روز پوست ریزی داشتم