2777
2789
مرسی عزیزم

خواهش گلم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
تقاضای دوستی دادم‌.ممنونم ازت ..فعال هست هنوز میاد تواین برنامه؟

اره فعاله 

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی لطف کردی

وظیفست🙂

پس با کی درد و دل میکنی؟

با هیچکس عزیزم. هیچکس محرم نمیشه. اینو از من داشته باش

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

زن داداشم به من میگه راهنمایش میکنم همیشه میگه سنگ صبورمی 

منم با خانوادم حرف میزنم حتی با داداشم که خاننت گناه داره هداشو داشته باش دختر به هزار امید شوهر میکنه میره خونه شوهر

با اجازه استارتر منم ی سوال بپرسم ,بچه ها من پسرم سه سالشه از وقتی ب دنیا اومده پدرشوهر مادر شوهرم ی جور عجیبی دوسش دارن با اینک چهارده پونزده تا نوه دگ دارن اینو ی جور عجیبی دوست دارن حالا من با دوست داشتنشون کاری ندارم ولی بچم هر چقد بزرگ تر شد اینا تو تربیتش دخالت کردن تا جایی ک من پسرمو دعوا کنم با من قهر میکنه میگ نگو این کارو نکن اون کارو نکن فحش نده اینو نشکون همه رو هم منو مقصر میدونه و پدر شوهرم ولی زیاد گیر نمیده خیلی خستم نتونستم کارایی ک میکنه رو بهتون توضیح بدم خیلی طولانیه ,دگ جوری شده ک وقتی پسرمو دعوا میکنم میپره بیرون مامانبزرگشو صدا میزنه ک بیا مامانم داره منو میزنه ,همسایه ایم ,شما بگید چ رفتاری داشته باشم چیکار کنم هر چی هم میگم گوش نمیده خیلی درموندم