2789
عنوان

حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 60 پست
عزیزم چرا جداشدین؟

داستان ما برمیگرده به سه سال پیش

ما خیلی خیلی همو دوست داشتیم و تقریبا هیچ کسی دلش نمیخواست ما باهم بمونیم 

کلی مشکل برامون درست کردن که ی سال نشد حرف بزنیم و هر چند ماه با زور باهم صحبت میکردیم خیلی حال بدی داشتیم ما، من ی سال منتظر بودم مشکلش حل بشه برگرده اونم میدونست منتظرم همش حالمو میپرسید

ولی ازم گرفتنش😂

شروع کردن با دروغ گفتن منو از چشمش بندازن😂

اونم تقریبا حل شد ولی خب باز یکم بی اعتماد شده 

از هم دور شدیم و خب همچنان هر چی میشه هوامو داره و حساسیت نشون میده روم😐

ولی خب انقدر بینمونو خراب کردن الان دیگه سرد شده برنمیگرده😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری عزیزم؟

آیه 102 سوره کهف تا آخرش رو میخونید بعدش دو تا آیه دیگه هستش که میخونید و معنیش از خدا میخواد که اگه این کار به صلاحمه تو خواب رنگ سفید و قرمز و اگه شره رنگ مشکی و قرمز نشون میده 

من خودم اسب سفید و زمین سفید با چاقوی سفید و پیرهن قرمز دیدم 

باید ببینی خوابت بیشتر از چه رنگ هایی تشکیل شده 

تو گوگل بزنید دیدن مطلبی که حیران هستیم

اونجا آیه ها رو نوشته براتون

الهی دورت بگردم که منننن😍😍 امروز صد تا صلوات برات میفرستم❤ انشالله به زودی زود ی تاپیک بزاری که ...

فدات شم عزیز دلم بخدا دلم داره میترکه نمیدونی چه حال داغونی دارم انقدر چشم انتظارش موندم😭

حرم امام رضا میرم عزیزدلم 

من تهران زندگی میکردم عشقم مشهد.

وقتی باهم دوست شدیم دور بودیم از هم.رابطمون که بعد از چهارماه بهم خورد من از خدا خواستم اگه قراره بهم برسیم کمکم کنه برم مشهد واسه زندگی و صبر بهم بده که بجنگم براش

دو ماه بعدش با هر سختی بود دانشگاه مشهد قبول شدم و خونه گرفتم و اومدم مشهد واسه زندگی 😭

پنج ماهه مشهدم ولی هنوز اشتی نکردیم…چندباری دیدیم همدیگه رو ولی حرفی از اشتی نزده😔

آیه 102 سوره کهف تا آخرش رو میخونید بعدش دو تا آیه دیگه هستش که میخونید و معنیش از خدا میخواد که اگه ...

ببین من ازینام که خواب سه بعدی میبینم با تمام جزئیات هم یادم میمونه و حتی میتونم برات تعریف کنم😂 امتحان میکنم ببینم چی میبینم

عزیزم برات دعا کردم هرچی تودلته بهش برسی. شماهم برای حاجت من دعا کن میگن دعا درحق دیگران میگیره😔

عزیزدلم ممنونم…من برم حرم حتما دعات میکنم ایشالا اقا امام رضا حاجتت رو‌بده.احتمالن چهارشنبه برم حرم

تو سلام بده به امام رضا از هرشهری که هستی. من اسمم نیوشا ست.برم حرم حتما دعات میکنم

فدات شم عزیز دلم بخدا دلم داره میترکه نمیدونی چه حال داغونی دارم انقدر چشم انتظارش موندم😭 حرم امام ...

انشالله به حق امام رضا حاجت روا میشی و خودش میاد سمتت. و حال دلت رو خوبِ خوب میکنه❤

منم زیاد انتظار کشیدم ولی به این فکر کن وقتی خدا شرایط رو برات مهیا کرده که تونستی بری مشهد زندگی کنی پس خب یعنی باهم آینده دارید انشالله❤

وقتی خدا صداتو شنیده این بار هم میشنوه و روزی که اصلا انتظارشو نداری عشقت به سمتت برمیگرده مطمعن باش و به خدا تکیه کن بزار خودش بچینه برات، به چینش خدا اعتماد داشته باش که قشنگ ترین چیزا رو بعد سخت ترین روزا بهت میده پس محکم باش که روزهای شادیت کنار عشقت منتظرتن❤