footi مدیر عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 2607 عنوان کیا لیزر کردن | مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 57 پست کل بدن چند ساعت طول میکشه خوبه لیزر انجام بدم من میخام انجام بدم از دردش میترسم و اینک شیر میدم تاثیری داره؟ 1400/06/08 | 17:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_m عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 1446 برای موهای تیره و پوست گندمی کل بدن چقدر میشه حدودا؟؟ک کلن از بین بره
bj عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 607 دوستان جاهایی که دستگاهشون ipl هست نرید حتما در مورد دستگاه تحقیق کنید این دستگاه فقط طول موجه لیزر نیست و قدرت لیزر رو نداره بخاطر اون بعضیا جواب نمی گیرن حتما قبلش از جایی که میرید و دستگاهی که دارن پرسید و تو نت تحقیق کنید
bj عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 607 برای موهای تیره و پوست گندمی کل بدن چقدر میشه حدودا؟؟ ک کلن از بین بره با توجه به نوع دستگاه و مرکزی که می خوای بری متفاوته قیمت ثابت نداره بعضی جاها چون تازه شروع کردن آف میزارن با قیمت مناسب میزنن
maahhhsaa عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 637 موی کرکی یا ضخیم اهمیتی نداره رنگ مو مهم هستش مو نباید بور و طلایی باشه اگه مشکی باشه ... واااااقعا ؟خیلیا میگن واسه کرکی نتیجه نمیشه گرفت اخه
melin20m عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 138 دوستان جاهایی که دستگاهشون ipl هست نرید حتما در مورد دستگاه تحقیق کنید این دستگاه فقط طول موجه لیزر ... مگه ipl چیه؟؟ چه مشکلی داره؟؟ کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
melin20m عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 138 با توجه به نوع دستگاه و مرکزی که می خوای بری متفاوته قیمت ثابت نداره بعضی جاها چون تازه شروع کردن آف ... سفید میکنه ناحیه ی بیکینی رو؟؟؟ دستگاه لیرز مو زائد؟؟یا باید لیزر مخصوص روشن کردن رفت اطلاعی داری؟ کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
چمن22 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 2705 سفید میکنه ناحیه ی بیکینی رو؟؟؟ دستگاه لیرز مو زائد؟؟یا باید لیزر مخصوص روشن کردن رفت اطلاعی ... ن عزیز همون دستگاه لیزر سفید میکنه ❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت
faghatkhodammmm عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 1751 . تا یه جایی باهات راه میام🚶♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
melin20m عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 138 ن عزیز همون دستگاه لیزر سفید میکنه جدی؟؟؟ اخه منن دقیقاا به خاطر ژیلیت که اینهمه سال استفاده کردم خیلی تیره شده اون ناحیه ولی بقیه بدن سفیده خیلی خجالت اور شده واسم کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
چمن22 عضویت: 1400/04/18 تعداد پست: 2705 جدی؟؟؟ اخه منن دقیقاا به خاطر ژیلیت که اینهمه سال استفاده کردم خیلی تیره شده اون ناحیه ولی بقیه بدن ... خیلی تاثیر داره لیزر چون موهارو ریشه کن میکنه ولی ژیلت از رو میزنه زیرش سیاه دیده میشه ❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت
کتی_جون1856 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 23514 موی کرکی یا ضخیم اهمیتی نداره رنگ مو مهم هستش مو نباید بور و طلایی باشه اگه مشکی باشه ... نه عزیزم زنداداش من موهاش مشکیه اما چون کرکیه واسش انجام ندادن چندجا هم رفتن همینو گفتن 🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
کیوتی_پرتی عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 2452 [QUOTE=205586994]نه عزیزم زنداداش من موهاش مشکیه اما چون کرکیه واسش انجام ندادن چندجا هم رفتن همینو گفتن[/QUOTEدستگاه با دستگاهم فرق داره انگاراونجایی که من رفتم گرون تر از حد معمول بود ولی کرکیارم از بین میبره اگه تهران بودن برن کلینیک یکتا
saraaa147 عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 943 ۹۰ درصد موهام دیگه درنمیاداونایی هم که درمیاد مثل پرزه ببخشید لیزر زیربغل در مقایسه با زمانی که مرتب شیو میکنیم باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و به مام و اسپری دیگه نیاز نداشته باشه یا فرقی نداره؟