2777
2789

دوستان جاهایی که دستگاهشون ipl هست نرید حتما در مورد دستگاه تحقیق کنید این دستگاه فقط طول موجه لیزر نیست و قدرت لیزر رو نداره بخاطر اون بعضیا جواب نمی گیرن حتما قبلش از جایی که میرید و دستگاهی که دارن پرسید و تو نت تحقیق کنید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای موهای تیره و پوست گندمی کل بدن چقدر میشه حدودا؟؟ ک کلن از بین بره

با توجه به نوع دستگاه و مرکزی که می خوای بری متفاوته قیمت ثابت نداره بعضی جاها چون تازه شروع کردن آف میزارن با قیمت مناسب میزنن

دوستان جاهایی که دستگاهشون ipl هست نرید حتما در مورد دستگاه تحقیق کنید این دستگاه فقط طول موجه لیزر ...

مگه ipl چیه؟؟ چه مشکلی داره؟؟

کشتی چیه کاپیتان ! من آرزوهام غرق شدن💔چشمام میدید اما قلبم باور نمیکرد
با توجه به نوع دستگاه و مرکزی که می خوای بری متفاوته قیمت ثابت نداره بعضی جاها چون تازه شروع کردن آف ...

سفید میکنه ناحیه ی بیکینی رو؟؟؟ دستگاه لیرز مو زائد؟؟یا باید لیزر مخصوص روشن کردن رفت 

اطلاعی داری؟

سفید میکنه ناحیه ی بیکینی رو؟؟؟ دستگاه لیرز مو زائد؟؟یا باید لیزر مخصوص روشن کردن رفت  اطلاعی ...

ن عزیز همون دستگاه لیزر سفید میکنه

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

ن عزیز همون دستگاه لیزر سفید میکنه

جدی؟؟؟ اخه منن دقیقاا به خاطر ژیلیت که اینهمه سال استفاده کردم خیلی تیره شده اون ناحیه ولی بقیه بدن سفیده 

خیلی خجالت اور شده واسم

جدی؟؟؟ اخه منن دقیقاا به خاطر ژیلیت که اینهمه سال استفاده کردم خیلی تیره شده اون ناحیه ولی بقیه بدن ...

خیلی تاثیر داره لیزر چون موهارو ریشه کن میکنه ولی ژیلت از رو میزنه زیرش سیاه دیده میشه

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

موی کرکی یا ضخیم اهمیتی نداره رنگ مو مهم هستش  مو نباید بور و طلایی باشه  اگه مشکی باشه ...

نه عزیزم زنداداش من موهاش مشکیه اما چون کرکیه واسش انجام ندادن چندجا هم رفتن همینو گفتن

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

[QUOTE=205586994]نه عزیزم زنداداش من موهاش مشکیه اما چون کرکیه واسش انجام ندادن چندجا هم رفتن همینو گفتن[/QUOTE

دستگاه با دستگاهم فرق داره انگار

اونجایی که من رفتم گرون تر از حد معمول بود ولی کرکیارم از بین میبره 

اگه تهران بودن برن کلینیک یکتا

۹۰ درصد موهام دیگه درنمیاداونایی هم که درمیاد مثل پرزه

ببخشید لیزر زیربغل در مقایسه با زمانی که مرتب شیو میکنیم باعث میشه که ادم دیگه عرق هم نکنه و به مام و اسپری دیگه نیاز نداشته باشه یا فرقی نداره؟