2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم قبلا با دستگاه دایود انجام دادم راضی بودم ولی چون ژل میزنن چندش آور بود برام می خوام هر سال تمدید کنم ولی با الکس که خودش خنک کننده داره ولی نمیدونم خوب جواب میده برام یا نه میگن برا موهای بور و پوست سفید خوبه کسی تجربه داره با این دستگاه؟

بیکینی رو چجوری میرین؟  منکه روم نمیشه اصلاا

من فکر میکردم روم نشه...اما معذب نمیشی

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
بستگی به جایی که میری داره برای من کل بدن شد ۱۰ ت

الان کامل موهات از بین رفته؟ یا بازم در میاد؟ 

خیییلی زیاد شده

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
منم قبلا با دستگاه دایود انجام دادم راضی بودم ولی چون ژل میزنن چندش آور بود برام می خوام هر سال تمدی ...

آره من با الکس رفتم،خوبه و اینکه اینم ژل دارهها

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
پوستم گندمیه ؛دوازده جلسه ؛ضخیم بود موهام 🤦‍♀️دستگاهش جنتل لیس پرو بود فکر کنم

مرسی عزیزم منم همینطورم  پوست و موهام که بهتر شده خیلی ولی با دستگاه دایود رفتم الان الکس می خوام برم نمیدونم چطوره

اره جلسه ای ۳۸۰ دیگ بستگی ب خودم داره چند جلسه برم

چند وقت یبار باید بری؟؟ 

موهارو باید بذاری دربیاد بعد بری

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜

اگه مشکل هورمون دارین انجام ندین یا کیست من فول بادی 45تا یساعت طول میکشید متاسفانه خییییلی پرمو هستم فقط کف دست و پاهام مو نداره دور سسنه شکم و ..... چون مشکل هورمون داشتم تاثییر نداشت برگشتن موها حتی صورت دوسال رفتم جواب نگرفتم 

اگه شما مشکلی ندارین خیییلی خوبه واقعا انجام بده ده جلسه هر ماه میری بعد دو سه ماهی یبار برا شارژ

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
آره من با الکس رفتم،خوبه و اینکه اینم ژل دارهها

عه آخه تو تبلیغش ژل نمیزدن که خودش دستگاه کول یعنی خنک کننده داره گفتن مطمئنی الکس بوده

الکس همونه که دست رو مداد می کشن و نقطه ای میزنه فک کنم