2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

135 بازدید | 19 پست

خواستگار براتون بیاد همه چی اوکی بشه برای بله برون زنگ بزنید به همه بیان اما فرداش زنگ بزنن بگن نمیان چع حالی میشید دوماه بعدش یه خواستگار دیگه بیاد چشم تون ترسیده باشه فوری جواب مثبت بدید تو خونه مثل زندونی باهاتون رفتار بشه بخواید واسع فرار و آزادی ازدواج کنید طرف بیاد سر یه مهریه ساده دعوا کنه بحث بشه بعد بله برون بزور شماره شو بده برید ازمایش بگه بخاطر اومدنم کلی پول از دست دادم واسه خرید حلقه کلی مادرش حرف بارتون کنه که یکی بخر چند روز دیگع تپل شدی ب دستت بیاد بعد عقد ببرتتون خونه شون ببینی عین هو خرابه همه چی پخش و پلا شامم نباشه دو روز بعد عقد بیاد خونتون بگه من مهمونی نمیرم هیچ کجا مهمونم نیاد با فامیلاتون با دوستات قطع رابطه کن تو ماشین اومده دنبالت بهت بگه با چادر صورتتو بپوشون بهت بگه من روز اول که از دور دیدمت فک کردم خوشگلی بدون ارایش ببینتت بگه خیلی زشتی بهت بگه باید رابطه داشته باشیم بگی نه بگه از پشت مجبورت کنع تو درد بکشی واسه اینکه خوانوادت نمیزارن بمونی شب پیشش به خانوادت فحش بده نگران مادر مریضی که سرطان داره باشی اون هی زنگ بزنه چکت کنه بهت بگه ۱۰۰تومن میدم با زنای دیگه میتونم شب و بگذرونم اما تو رو گرفتم اون کارو نکنم توهم نمیدی بهم تو دوران نامزدی ها دو هفته بعدش شما تحمل میکنید همه این ماجرا ها هم تو یه ماه اتفاق بیوفته😞💔

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم جداشو 

منم ادم بودم محبت میخواستم هر فکری کردم نمیشد جدا شم برگشتم سراغ رل مجازیم باهاش حرف زدم خبر نداشت ازدواج کردم نامزدمم فهمید کلی بهم حرف گفت خانوادم کلی حرف بارم کردن موقعیت خوبی داشت اما عذابم میداد من خر ازش تعریف میکردم تا مادرم ناراحت نشه گفتن گناه کار تویی طلاق گرفتم 😭😭😭اما مادرم دق کرد مرد الان هر وقت برمیگردم به اون زمان میگم کاش صبر کرده بودم کاش تحمل میکردم خیلی ضعیف بودم 😭😭😭اما منم محبت و احترام و عشق میخواستم یه بارم بهم نگفت دوستم داره فقط دنبال رابطه بود بخدا 😭😭😭

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
واااای  خواهش میکنم زندگیتو خراب نکن    جدا شو ازش  اهه مرتیکه احمق

جدا شدم اما با خراب کردن خودم با عذاب وجدان اینکه من مادرمو دق داده 💔کاش من به جاش مرده بودم 

عمر دست خداست خودتو اذیت نکن

الان دیگه از اون بالا همه چی رو میبینه و میدونه از الان دختری باش که دلش میخواست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
عمر دست خداست خودتو اذیت نکن الان دیگه از اون بالا همه چی رو میبینه و میدونه از الان دختری باش که د ...

الان ۶ ماه داره میشه که ازدواج کردم و خونع خودمم شوهرم عاشق  منه منم میمیرم براش چرا الان که خوشبختم اونایی که بعد طلاق قضاوتم کردن چیزی نمیگن؟؟؟اما عذاب وجدان داره دیوونم میکنه 

جدا شدم اما با خراب کردن خودم با عذاب وجدان اینکه من مادرمو دق داده 💔کاش من به جاش مرده بودم 

مطمئن باش تو مسئول دق دادن مادرت نبودی   مادرت هم الان خوشحاله که دخترش بهترین انتخاب و کرده    ناراحت نباش عزیزم   تو بهترین انتخاب و کردی   عمر هم دست خداست 

دختری در من ساز امیدواری می‌زند...
الان ۶ ماه داره میشه که ازدواج کردم و خونع خودمم شوهرم عاشق  منه منم میمیرم براش چرا الان که خو ...

حرف مردم برات ارزش نداشته باشه   ولشون کن  دهنشون همیشه بازع  برای خودت و شوهرت زندگی کن  نه حرف مردم

دختری در من ساز امیدواری می‌زند...
بهترین کارو کردی ک جدا شدی  

چرا وقتی یکی تو بدترین شرایطه و جدا میشه همه باهاش بد میشن هیچ کس اون ادم و تحمل نمیکرد اما بعدش همه گفتن پول داشت ماشین داشت خونه میخرید برات اما نگفتن دوستم داشت عاشقت بود احترامتو نگه میداشت😭😭😭😭چقدر بد بود اون روزا 

مطمئن باش تو مسئول دق دادن مادرت نبودی   مادرت هم الان خوشحاله که دخترش بهترین انتخاب و کرده &n ...

کاش اینجوری که شما میگید باشه💔نمیدونم که خدا میدونه و مادرم که منو بخشیده یا نه

الان ۶ ماه داره میشه که ازدواج کردم و خونع خودمم شوهرم عاشق  منه منم میمیرم براش چرا الان که خو ...

اصلا عذاب وجدان نداشته باش

مطمعن باش مادرت از خوشبختیت خوشحاله

اون طفلکی هم دیگه درد و عذاب نمیکشه 

واسش قرآن بخون دعا کن خیرات بده مادرا اصلا راضی نمیشن بچه هاشون ناراحت باشن 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن