2777
2789
خب مبارکه... ان شاءالله باهمون بک بسته کارت راه بیفته تو هر بسته چندتا جنین هست؟

ممنون عزیزم من که خیلی امیدوارم آخه مشکل خاصی نداریم به نظرم سه چهارتا. پرسیدم گفتن روز انتقال تعداد رو میگیم

یه دختر دارم تا نداره

برای تعیین جنسیت آی وی اف کردن ارزش داره؟یا نه خیلی زمانبر و هزینه بره؟

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم من که خیلی امیدوارم آخه مشکل خاصی نداریم به نظرم سه چهارتا. پرسیدم گفتن روز انتقال تعداد ...

اندومتر باید چند میلیمتر باشه برای انتقال؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
ممنون عزیزم من که خیلی امیدوارم آخه مشکل خاصی نداریم به نظرم سه چهارتا. پرسیدم گفتن روز انتقال تعداد ...

اره همین طوره...

خداکنه فولیکولامون تخمک بشه بعد جنین بشه بعد نی نی بشه بعد به دنیا بیاد صحیح و سالم....

بچه ها اگه میشه برای منم دعا کنید چهارشنبه تخمک کشی دارم دعا کنید فولیکولام تخمک بشه

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
عزیزان تخمک که همون فولی نیست!!!! فولی رشد میکنه و تخمک آزاد میکنه.بعضی فولی ها تخمک ندارن و پوچ هس ...

میشه بیشتر توضیح بدید گیج شدم یکی میگه همون فولیکول هست من هروقت میرفتم سونو واژینال ۱۲ پری دکترممیگفت ۳ الی ۴ تا فولی داری اندازه هاشم ۱۵ تا ۱۸ بودن 

خدایاشکرت

میشه بیشتر توضیح بدید گیج شدم یکی میگه همون فولیکول هست من هروقت میرفتم سونو واژینال ۱۲ پری دکترممیگ ...

ببین گلم فولیکول (فولی) رشد میکنه و وقتی به اندازه مناسب رسید ، از اون تخمک آزاد میشه. توی سونو فقط فولیکول قابل دیدن هست.اندازه مناسب همین حدود ۱۸ و ۱۹ هست. بعضی فولی ها حتی با اینکه رشد مناسبی دارن ولی پوچ هستند،یعنی تخمکی ندارند. و این تخمک هست که با اسپرم تشکیل جنین را میدهند. 

ممنونم  یه سوال چطور باید بفهمیم تخمک داریم یا نه ؟

اگه واسه میکرو یا آی وی اف باشه که در روز عمل تخمک کشی،دکتر با دستگاههای مخصوص خودش تخمک ها را برمیداره و به ما اعلام میکنه که چند تا تخمک بوده.

تخمک را در سونو نمیشه دید، بعد از اینکه فولیکول تخمک آزاد میکنه یه مایعی تولید میشه که اگه در زمان معین سونو بشی به وسیله دیدن اون مایع دکتر تشخیص میده که تخمک آزاد شده که فکر نکنم چند تاش مشخص باشه( من در مورد زمانش اطلاعی ندارم)😊