2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن باید استراحت کنی کارهای سنگین و پله نباشه ... من چهارشنبه تخمک کشی دارم تخمک هام کمه  ...

من تازه میخام برم برای تشکیل پرونده و مراحل رو شروع کنم چون کلاسهای مختلف میرم میخام بدونم میتونم کلاسهامو ادامه بدم یا باید کلا تا ۹ ماه قید کلاس رو بزنم

خدایاشکرت

میگن باید استراحت کنی کارهای سنگین و پله نباشه ... من چهارشنبه تخمک کشی دارم تخمک هام کمه  ...

من یک ماه پیش تخمک کشی کردم تو سونوها تخمک زیاد داشتم ولی جنین هام خیلی کم شدن کلا یه بسته شد

یه دختر دارم تا نداره
من تازه میخام برم برای تشکیل پرونده و مراحل رو شروع کنم چون کلاسهای مختلف میرم میخام بدونم میتونم کل ...

اهان....

دیگه تا زمانی که دکتر بهت اجازه بده و شرایطت نرمال بشه باید استراحت کنی

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
اهان.... دیگه تا زمانی که دکتر بهت اجازه بده و شرایطت نرمال بشه باید استراحت کنی

دیگه امروز سونو داشتم گفت سه تا تخمک داری و شاید دیگه همین شانس رو هم نداشته باشی

بخاطر هزینه ها ادم میمونه بره تخمک کشی یا نه؟

این همه هم امپول زدم دهنم سرویس شده

ذخیره تخمدانم کم بود

من یک ماه پیش تخمک کشی کردم تو سونوها تخمک زیاد داشتم ولی جنین هام خیلی کم شدن کلا یه بسته شد

تخمک همون فولی هستش ؟ یک بسته یعنی چندتا ؟ کی باید بری انتقال یعنی چندروز بعد ؟ میخام بدونم از روز اول تشکیل پرونده برای آی وی اف تا انتقال چندروز زمان میبره کلا

خدایاشکرت

خب مبارکه... ان شاءالله باهمون بک بسته کارت راه بیفته

تو هر بسته چندتا جنین هست؟

تخمک همون فولی هستش ؟ یک بسته یعنی چندتا ؟ کی باید بری انتقال یعنی چندروز بعد ؟ میخام بدونم از روز ا ...

اره تخمک همون فولیکول هست

معلوم نمیشه برای هرکسی متفاوته

اول دوهفته امپول میزنی 

بعد اگه تخمکهات خوب باشن تخمک کشی

بعد اگه جنین شد و رحمت خوب بود انتقال میدن 

اگه رحمت خوب نباشه فریز میکنن تا شرایطت خوب بشه

تخمک همون فولی هستش ؟ یک بسته یعنی چندتا ؟ کی باید بری انتقال یعنی چندروز بعد ؟ میخام بدونم از روز ا ...

اره همون فولی ها.الان گفتن کلا یک بار انتقال داری تعداد وکیفیت روز انتقال مشخص میشه زمانی که از فریز در بیاد شاید سه تا یا چهار تا‌. بعضی ها که خوب بودن سه روز بعد تخمک کشی انتقال داشتن یعنی به صورت فرش وتازه برای بعضی ها که اکثریت بودیم فریز کردن.بعد یک ماه استراحت یک ماه قرص جلو گیری بعد پری سوم استرادیول بخوریم و آماده انتقال باشیم

یه دختر دارم تا نداره