همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
واقعا؟خیلی خطرناکه؟من چ غلطی کنم واقعا دست خودم نی
تحمل